Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz BlacKSouL #3104 üzenetére
kösz, az ujjam már jól van, csak nem biztos, hogy teljesen hatásos volt. ha nem volt a legmakacsabb darabnál hatásos... akkor marad a salétromsav attól nem fekete, hanem sárga lesz
és a te ujjad hogy áll? ha már itt ujjongunk (de szar poén... asszem még innom kell egy kicsit, hogy lefertőtlenítsem a felmaródott szájpadlásomat.)
Speed(R): nem csordult túl, legfeljebb megtelt. vagyis inkább elérte, és egy kicsit meghaladta a jelenlegi limitet. ennyi. nem tragédia. -
csapos2
addikt
Üdv mindeninek!
Van itt valaki, aki ért az ezüst festékekhez? Olyan ezüst festéket, vagy színezőt keresek, ami száradás után matt lesz és nem horror árú.
Google-zni, én is tudok, konkrét tapasztalatokra volnék kíváncsi.
Előre is köszönöm.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz ngabor2 #3106 üzenetére
Hát már az én ujjam sem a régi(ez is szar szóvicc) Már látszólag tünetmentes, ha nem csinálok vele semmit, vagy azt is csak óvatosan, akkor mintha semmi baja nem lenne. Szerdán megyek Pestre, megnézik, majd akkor már okosabb leszek, remélem azért nem trancsírozzák szét nagyon. Kellhet még az.
Ja, télleg, csacsis2: izé,...csapos2: nincs ló? Amúgy jó lett!
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ngabor2
nagyúr
én is jó cuccot válogattam sebfertőtlenítésre... 51 fokos szatmári szilva (3 éves, házi) benne mazsola. ha ez nem fertőtleníti le a szájpadlásomat... akkor semmi.
whaskes meg winner ivott a ''testvéréből'', na ez annál durvább.
hehe. megnéztem, meg lehet-e gyújtani... meg ebben tényleg benne van a szesz! -
ngabor2
nagyúr
válasz Winner_hun #3114 üzenetére
huh, az a füge... ehez a mazsolához sehol sincs. asszem most nem akarom megenni, mert holnap még van programom. (áruljam el, hogy ebből is figyel itt egy literes üveggel? lehet, hogy táborra az is megy )
-
Fortissimus
őstag
ha lenne itt egy jo angolos, 5perc szabadidovel, kerem nezzen ra az ucso hsz-re[link]
koszi''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
-
Whaskes
senior tag
-
bnss
veterán
-
LOTR
addikt
[link]
emelik a sávszélt
a kép nem fake, a kapott eredmény meg valószínű a valóságot tükröziOne Ring to rule them all
-
-
Whaskes
senior tag
válasz Winner_hun #3137 üzenetére
én nyertem [link]
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Thrawn
félisten
Nálam is 1 mbitet ad és a vonal is annyi Legalább nem ...sznak át
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
BlacKSouL
addikt
válasz EQMontoya #3143 üzenetére
Nekem jó ideje ez mér konstans módon reális értékeket, tehát szerintem jó. Ha más is megy mellette, akkor nem ad jó eredményt, másrészt amikor ma panaszkodtak többen a chello lassúság miatt, akkor nekem is naggyon lassú volt, és 3Mbit-re 0,17Mbit-et adott, majd mikor helyreállt a rend, akkor ismét 3M körül.
mod: Nah, eszerint nemcsak szerintem [link]
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
ngabor2
nagyúr
hogy jártam ma reggel...
megyek a büfébe, hogy valami kaját vegyek. mivel még mindig fáj a szájpadlásom, ezért a ''szokásos'' sóskifliről helyből lemondtam. nézem, van briós. kakaóval jó is lesz. kérek egy brióst... erre ad egy diós patkót... természetesen leveles, alig bírtam megenni. reklamálni már nem akartam, mert amúgy is balfékek vannak a büfében, nomeg reggel szép hosszú sor. -
supesz
aktív tag
''programozósdi''
[link]
tud valaki segíteni?A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
Aktív témák
Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest