Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Solad
addikt
jomagam gyakran csinalom azt hogy ellentetes kezzel vakarom meg a fulem mogott ennek tobb oka is van:
1.) altalaban csocso kozben tortenik, ha pl a bal kezemre szukseg van az asztalnal a jobbal tudok vakarozni.
2.) lustasag. ha a vakaro kez iranyaba billentem a fejem, akkor ra tudom tenni az alkarom, igy nem kell tartani a kezem, mintha a vakarasoldali kezzel tennem az ominozus muveletet
Nati: ugyan milyen nyarlopasrol beszelsz? egyik nap arra ebredek, hogy kisul a szemem, masik nap meg arra hogy folyik a viz a fulembe mer' esik az eso..
[Szerkesztve]No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Natasa
tag
ugyan milyen nyarlopasrol beszelsz? egyik nap arra ebredek, hogy kisul a szemem, masik nap meg arra hogy folyik a viz a fulembe mer' esik az eso..:
hát én inkább a másodikat tapasztalom és már kezdem unni, hogy állandóan elázok
szeretem az esőt, de ez már sok...
legyen napfényAz élet túl rövid ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk mellette!
-
tildy
nagyúr
JEEEEEEEEEEEE... 3 napot leszünk júniusban Egerben, szállodában... JEEEEEE
Most nagyon boldog vagyok
-------------------------------------------------------
Adná az ég, hogy addig még más is összejöjjön, aminek a pozitív kimenetelében nagyon bízom Azt hiszem kicsit rámfér már az, hogy valami jó is történjen velem
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
piqla
őstag
Fizetni fizettek, de nem az effele kurvalkodasbol fogom halalra keresni magam, elhiheted...
Volt ott egy rakat fotos, valahonnan ugyis elokerul majd a fenykep.
Es a baratok kozt gezaja elottem allt meg, es ha nem keszult 5 olyan kep, amin eroteljesen ugy latszik, mintha fognam a segget, akkor egy semSzereted az állatokat?
-
addikt
Esküszöm az összes pletykalapot megveszem. Hátha benne leszel valamelyikben, mint média sztár.
Volt valami éretlmes dolog ezen a vackon, vagy csak ott voltatok és vigyorogtatok. Lehetett valakivel beszélgetni?
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Bash
addikt
Majd kialakul, nem kell erőltetni, de az sem tragédia, ha nem lesz alcím, 24-ig is tökéletesen megvoltunk nélküle.
Hamarosan reggel fél 8, most éppen 22°C van egyébként 93% páratartalom mellett, kicsit hűvösebb, mint az előző reggelek, de ez betudható a tegnap délutáni többórás esőnek. Időnként szoktam ide is írni, ha érdekel részletesebben: [link].http://bashtravel.com/
-
-
ladybug
őstag
Hol késik a szeretetEsik az eső
Megbolondult század ezEsik az eső
Meddig tart a türelemEsik az eső
Kérlek rajtam ne nevessEsik az esőTi férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
piqla
őstag
En nem is feltetlen a pletykalapokra gondoltam (nem hiszem, hogy a Best cimlapon hozna a seggturkalos kepet) , hanem inkabb partyphoto.hu esetleg partypeople.hu-s sracokra; legalabbis toluk kaptam nevjegyet.
Mondjuk aztan lehet, hogy a Blikk vezeto hire ez lesz: ''Nemeth Kristof eltitkolt kapcsolata!''
esetleg Szines Bulvar ''A Baratok kozt Gezaja egy kocsog!''
Amugy a fele ''sztarnal'' mi a fotosokat, a fotosok minket vegyesen kerdezgettuk hogy ''Ez ki volt?''
Szoval vicces.
Eletmudijat kapott az Edda, ok lenyomtak ket szamot (''Szerelem keresi a szerelmet'', ''Szalljunk fel'') na, naluk majdnem megszakadt a szivem.
Zplusz musorvezetoje: ''Szinpadon az Eeeeeeedddddddddddddddddddddaaa''
Na, nema kuss. Ugye a kozonseg 95%-a 9-12 eves kislanyokbol allt, akik nem tudtak, hogy kik ok, mik ok.
Akik elmultak 20 evesek illetve az ott levo szulok (merthogy nem mindenkit engedtek el otthonrol egyedul) tapsoltak, meg mogottem a Pely is.
De kb. az jott le, hogy az Edda a tokio elozenekara...
Hat, az azert szar volt.Szereted az állatokat?
-
erdey_a
addikt
Eletmudijat kapott az Edda, ok lenyomtak ket szamot (''Szerelem keresi a szerelmet'', ''Szalljunk fel'') na, naluk majdnem megszakadt a szivem.
A számok címe helyesen:
Csak bírd ki! [link]
SZellemvilág [link]
...a többi stimmel
szerk.: még valami: Zéplusz már nincs, csak VIVA
Te jó helyen voltál tegnap egyáltalán???
[Szerkesztve]Vérboci
-
QuarK
senior tag
Ad egy: minél régebben volt 30 fok, annál jobb. Unom a dögmeleget, és a büdöset a villamosokon. 25 fok fölé ne menjen, de még jobb a 20 fok. Ennyi. Lehet megkövezni... (most eszembe jutott egy jelenet: senki nem kövez meg senkit, amíg meg nem fújom ezt a sípot! Világos? Még ha - és ezt jól jegyezzétek meg - még ha azt is mondja, hogy jehova!)
Ad kettő: minek totyikcím? kezd unalmas lenni. (Ezért is lehet megkövezni)
Solad: no fuckin' title
[Szerkesztve] -
acer_
aktív tag
Off:
Kernem az OT latogatot, hogy segitsenek, ha tudnak..
[link]
Igy sokkal tobben olvassak, es nagyobb az eselye, hogy valaki emlekszik meg ra..
Koszonom. -
BlacKSouL
addikt
Ezt hogy a pics@'ba csinálja??? : [link]
Azt értem hogy mi a lényege, de hogy oldották meg hogy érzékeli a lágyabb anyagot?
mod: a honlapon már megvan a leírása, de nem semmi az biztos. Hány rokonom, ismerősöm ujját meg lehetett volna menteni, nade hát hol volt még akkor ilyesmi.
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Lord Zero
addikt
válasz BlacKSouL #677 üzenetére
''The SawStop safety system includes an electronic detection system that detects when a person contacts the blade. The system induces an electrical signal onto the blade and then monitors that signal for changes. The human body has a relatively large inherent electrical capacitance and conductivity which cause the signal to drop when a person contacts the blade. Wood has a relatively small inherent capacitance and conductivity and does not cause the signal to drop.''
nem a lágyságot, hanem az elektromos jeleket érzékeli
mint a cápa
szerk. jah, látom, közben te is rákerestél
[Szerkesztve]nem, mindegy
-
Lord Zero
addikt
mintha megnyekkent volna a fórum pár percre..
vmi változás eszközlődött ismét?nem, mindegy
-
tiv61us
őstag
Holgyeim es Uraim
bejelentem, hogy megkezdem az attelepulest Kentucky allamba, igy egy igazan verfagyaszto pillanat kovetkezik, amikor kihuzom
a kabelt es No internet
megyunk meghoditjuk a kozepkeletet is
egyszer majd visszaterek, remelem par nap kerdese
tudom, hianyozni fogok, de visszajovok!"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
b14
senior tag
Mesterek!
Novell newtware windowsos 4x elvesztett jelszóra ki tud valamit mondani?''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
-
MarKoo
addikt
Nem tudja valaki ennek a számnak a címét? [link] Hallás után nem értek valami jól és még csak próbálkozni se tudok.
----------
Ugye nem fog egész este esni? Remélem eláll rövid időn belül...https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest