Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #699 üzenetére
én is néztem a hosszútávú előrejelzést. kb. 2-3 hét jó időt mond. július utolsó és augusztus első 2 hete. az nekünk pont jó.
amúgy utálom az esőt, semmi gyümölcs nem lesz. most érne az eper, erre lerohad -
erdey_a
addikt
Dedúrvaaaaa!!!
Szétvet a röhögés
[link]Vérboci
-
MarKoo
addikt
Az f@sza. Akkor a ma esti sétának lőttek....
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
addikt
A mi házunk tetejét kb 1 nap alatt dobtuk fel, délelőtt felpakolták a léceket befóliázták, délután feltermetük a cserepet. Ehhez kellet 3 ács, illtve délutén még 10 ember, akik a cserepet adogatták.
Meg lesz az hamar, ne csüggedj.
Egy kérdés, hátha valaki tudja választ, Itthon kábelnetünk van, routerrel szét osztva. Most ingyen publikus IP címet kaphatunk, de azt írja a szolgáltató a honlapon, hogy routernek nem tudnak publikus IP címet adni. Ez igaz lehet? Ha ez igaz valahogy meglehet kerülni? Nem akarom a gépet rákötni a netre közvetlenül.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
addikt
Lemosta az eső az offolókat a PH!-ról? De nagy a csönd.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
QuarK
senior tag
JustMusic.FM-en a számok után mit jelent az az -s-?
Xpod: Nem tudom, pedig lehetne valami; dögrováson vagyok, az agyamat hazavágta a mai opkut adag. -
Winner_hun
titán
[link] #954-től
moderátorok még ne lépjenek közbe► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
QuarK
senior tag
Huhh, nyomtattak egyszer ilyen jegyzetet beszakadt idegenlégiósok; szép lehet...
Winner_Hun: Láttam én is ezt Be akartam írni, hogy valszeg FAT32-es a partíció, és tolja át NTFS-re, de nem tudtam eldönteni, hogy most tényleg egy szupernagyi szabadult közénk, vagy valami kivételes humorú balfasz. -
addikt
válasz Winner_hun #719 üzenetére
Igen, mert hun Winner, hun nem.
[Szerkesztve]Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
QuarK
senior tag
oops
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
már nem először írom naggyal?
Xpod: Nem hun, hanem magyar Ezzel valami low-end kategóriás napszámos munkatársam jött, mikor valaki ékes magyarsággal tette fel a ''hol?'' kérdést neki... brrr... -
tildy
nagyúr
Én spec dolgozom
kövertkező feladatom épp az, hogy körbejárjam az épületben az összes ricoh-s fénymásolót, számlálóállásostúl, mindenestül...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
QuarK
senior tag
válasz Winner_hun #726 üzenetére
Oh, sorry; nem fordul elő többet... (De azért mondd, hogy nagyon idegesítettek, legalább ebben legyen kis örömöm )
-
Bash
addikt
Megjött Linksys-től az új routerem, sikeresen beüzemelve. Végre eltüntethettem a kábelt, ami a szobámon keresztül volt eddig kihúzva.
Az egész garanciális ügyintézés 16 nap alatt lezajlott, ebből 5 nap hétvége/ünnep volt, 10 nap pedig a szállítás oda-vissza.
MOD: jah, és megérkezett MS-től Office 2007 Beta 2 csomag is, 4 db DVD igényes kemény papírtokban.http://bashtravel.com/
-
piqla
őstag
-
-
jasszer
őstag
-
nagyúr
komolyan nem értem, miről van szó.
Pleased to meet you - hope you guess my name
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest