- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Pár hete így kezdődött nekem is.
Egyik kedd reggel összetört a telefonom (Motorola V620), áthajtott rajta egy szép nagy 18-kerekű.
Szerdán vettem újat.
Egy hétre rá szintén kedden reggel összetört a kocsim (Nissan Quest XE), szerda délután vettem újat.
Ugyanazon a héten szombat este, amikor először parkoltam itthon az új kocsival (addig városon kívül voltam), valaki betörte a hátsó szélvédőmet.
Kedden sikerült kicseréltetnem a szélvédőt. -
Lord Zero
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
namost (azontúl, h ilyesmi csak mr bean-nel eshetne meg, tehát rendkívül nehezményezem, h velem is előfordulhatott), mi a teendő:
kép semmi, az lcd meghalt
érdekes módon maga telefon igazi szörvájver: felhívtam magam, és cseng, láss csodát: fogadja is a hívásokat (a kezdeményezés kissé nehézkesebb , lévén, h a kijelző halott, mint a kurvaélet)
az a kérdésem, h létezik-e vmilyen módszer arra, h a telefonban lévő adatokat kimenthessem (többszáz név, cím, szém, egy-két kép, ilyesmik)? egyáltalán, reménykedhetek-e abban, h bármi is benne maradt?
a tünetek szerint csak a kijelző szállt el, de kurvára nem tudom, mi az igazság
sony-ericcson f500i
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerdán vettem újat.