Hirdetés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz Loretto #4650 üzenetére
A jobbak (mint én ) már régen el is verték az adóvisszatérítésüket. Te meg még piszmogsz? Ejnye kroki. Nem ezt vártam volna tőled.
Ezt az adóbevallásosdit szereti mindenki túlmisztifikálni. Az egész családét meg még a fél utcáét megcsináltam. Tartott vagy 30 percig.Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
tildy
nagyúr
Jaja, én is február 20ig elküldtem nekika bevallást,a visszatérítés még március közepén meg is érkezett.
Ja ma is megjött az ebéd...Álmaimban sem gondoltam volna, hogy léteznek finom saláták a majonézes salikon kívül.:
Zsírégető ételek (400 Kcal-ig) Grillezett pulykamell, törzsvendég saláta (330 Kcal ch: 8 g)
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sianis
addikt
Ajjjaj elfogyott az írható CD-m. Mehetek venni olcsóért! -> Ezért lecsukhatnak?
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Lehet hogy nem fognak,de azér' valamilyen valóságalapja lehetett,hogy ilyet szólt a faszi,nemde?Egyébként gondoltam én is arra hogy azér' fikázza az ABIT -ot,mer a fal csak ASUS plakátokkal volt tele! Némi üzleti részrehajlás.
"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Esmein
nagyúr
válasz SPDeluxe1.0 #4660 üzenetére
úgy 4 évvel ezelőtt tényleg eldurrantak az abiton a kondik, de 4 év sok idő ám.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
a_tesz
Korrektor
vagy mert az asuson több a haszna
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
erdeya
senior tag
Most jó hangulatban kaptál el, ezért kedvező ajánlatot teszek a videokártyádra.
Mit szólnál, ha odaadnám az enyémet cserébe és meghívnálak egy kapucsínóra a polarisba?
Azt hiszem mindketten jól járnánk...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Sianis
addikt
Nesze nektek hűtés, egy gyors felvétel
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Hát az asus szó nálam még mindig mumus...
Már 5ször volt azona gépn újrarakva a win, de mégis belassul az egész...
Olyan szar idekezelése van hogy ihajj.(pedig nvidia ide driver fenn... Hugi tudna mesélni...)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
erdeya
senior tag
válasz SPDeluxe1.0 #4666 üzenetére
simán lenyomja a 90ezer forintos vackodat
de gyorsan dönts, mert sokan állnak sorba egy ilyen ajánlatért.
Nem is a kari miatt, hanem hogy velem kapucsinózhatnak egyetSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
Nahhh szóval látva az aláírásodat,biztos kaptál vmi biztató hívást a régi-új szolgáltatódtól,ha nem tévedek?Telszámot mikor küldöd az emilemre?
Kapuccínózást tőlem akár a héten is megejhetjük,de hát te vagy benn mindig este 6-ig a ex-cégemnél!"oh no the devil has a code for god mode!!!"
-
Esmein
nagyúr
Kacsuppínó, rumosKW ? Hova is kell menni ?
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
erdeya
senior tag
válasz SPDeluxe1.0 #4668 üzenetére
Az aláírásom csak az optimista mivoltomat tükrözi, mert egyenlőre nem hívott adsl ügyben senki sem.
A telcsi számomat pedig nem adom meg, de nem csak neked, hanem senkinek sem. Ez a telefon csak a szükséges rossz velejárója a netnek és véletlenül sem szeretném, ha csörögne. Mivel nem használom, váratlanul érne és megijesztene ha csörögne. Tehát rajtam kívül (és kedvesemen kívül) senki nem tudja a számot.
Kapucsínózásnak a jövő hét pénteket vagy szombatot ajánlom. A Bélával egyezkedtem és úgy néz ki, akkor lesz egy kis összeülés. Ha nem is kapucsínó lesz a vége, azért valamit majd csak megiszunk. Ki mit szeret. Bár ha a wansörbe megyünk, ott is van kapucsinó...Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
Kidus
őstag
Sziasztok
Kicsit lemaradtam pár nap alatt, amíg nem voltam, de nem kérem, hogy foglaljátok össze, ahogy látom, túl van a 4k hszen a topic. Amíg ezt elolvasnám, megint lenne ennyi. Miujs erre?Assuming Control
-
erdeya
senior tag
Te voltál távol vazze te mesélj!
Ha hazaérek havajról én sem anyámat kérdezem, hogy mit ettek tegnap ebédre
Sianis: Igen, de mint tudjuk nekem telefon vonalat is kellett gyártaniuk. ondjuk most, hogy már megvan, jöhetnének az ADSL-es tagok
[Szerkesztve]Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
-
bebean
aktív tag
hova lett a hajnyiros topik utolso hsz-e?
...
-
50 CENT
tag
Miért van az hogy néhányan összekeverik a betűket a szóban, pl.: nagymama = ygnaamma?
Újra én. Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje hanem az, hogy alacsony a kerítés!
-
bebean
aktív tag
köszi a valaszokat. asus lap: 10-11körül + celD 2,4-es 15körül. ; 2200+ s, pedig 12. tehat ennyivel lenne kevesebb kb. meg meggondolom.
...
-
-
erdeya
senior tag
Azt a jó édes @#
Szombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest