Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Neck
veterán
Azon már túlvagyok szerencsére.
Nem kis pöttyök, nagy voltok. Olyan mintha leégtem volna a napon. De szerintem ezt gyorsan elvethetjük...
Szerk: pláne hogy enyhén kreolos bőröm van...
Nem nem nem vagyok tzigóóóóó
[Szerkesztve]An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
-
Neck
veterán
Na megyek szódabikarbónás vízzel arcot mosni ...
Remélem elég lesz az egy csapnyi víz, jó nagy arcom vanAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
nagyúr
Újabb adó sújtja a számítógépeket Németországban
Bővebben: link
reprográfiai díj pc-k után is...
avagy előre az információs társadalom útján!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
egyszerűen hihetetlen, mik vannak ebben az országban...
Felgyújtotta házát a pótszilveszteri bulin
Bővebben: linkPleased to meet you - hope you guess my name
-
Bazsesz
őstag
Oroszul írni tudók figyelem!
Le kéne írni nekem a következő betűket oroszul: A, B, H. Felhomályosítana valaki, hogy melyikek ezek?
A-t azt tudom, hogy olyan sima. B-re egy kisbét találtam, aminek van egy előrefele nyúló ''kalapja''. H-ra azt mondja anyám, hogy két félkör egymásnak fordítva.
Szal mi lenne az igazság?
Üdv: balu''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
nagyúr
az új év meglepetése : megvan a szakmai írásbelim németből, ráadásul sokkal jobb, mint gondoltam!!! sőt, a laborom is meglett!
jeeeessz !
erre inni kell...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
b14
senior tag
Hello
Nem tudom, hogy errol volt e szo: Az senkinek se jutott eszebe, hogy at kellene tenni a forumot egy masik szerverre, masik netkapcsolatra, mert mar nagyon sokan mondjak, hogy lassu a ph!''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
Batman
őstag
-
b14
senior tag
válasz Wolverine #367 üzenetére
Nem...
A forum, meg a cikkek kulon, mer azt olvastam, hogy az amd 64-et vagy mit annyira sokan neztek, es azert lassult be a forum, nem tudom, hogy ez milyen regen volt, de gondolom ugyis lesz meg ilyen, jobb megelozni sztem.''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
-
Sick Boy
őstag
feltűnően aktív ma éjszaka a fórum... de az OFFTOPIC miért van lecsúszva mindíg...?
Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!!
-
Gambit
őstag
válasz TrollBalint #372 üzenetére
Hát én pont vizsgaidőszak miatt vagyok fent most is...
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz TrollBalint #375 üzenetére
Nem én jegyzetelek előadáson!
Most csak tanulgatom éppen, de fél szemem a ph!-n, mint mindig...''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
-
Gambit
őstag
válasz TrollBalint #377 üzenetére
Igen, ilyenkor a modok alszanak, de ha gáz van, csak beírom a topikjukba, és intézkednek reggel.
Igen, nekem is nehéz éjjel tanulni, de minden vizsgát elsőt alkalomra vettem fel, és így 2 naponta írok. Ezt éjszakázás nélkül nem lehetne.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
TrollBalint
addikt
Hát akkor sok sikert hozzá, vagy inkább kéz és lábtörést?
Én jobb szeretem úgy elosztani, hogy legyen időm tanulni rá, éjszakázás nélkül.
Most abban a ''szerencsés'' helyzetben vagyok hogy már csak egy vizsgám van, és abból is csak egy időpont van
Szóval nem volt gond a választással...https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Gambit
őstag
válasz TrollBalint #379 üzenetére
Köszi, hasonlókat neked is!
Én azért csinálom így, mert most. pl. szerdán levizsgázok, és kész is vagyok. A következő félév meg febr. 7.-én kezdődik kb. Szóval 1 hónap pihenés ezért a 2-3 hét szopásért. Nekem megéri.
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz TrollBalint #381 üzenetére
Mé', nem azt írtam?!
Jó8, jó vizsgát!
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Bash
addikt
Ma reggel internetszolgáltatót váltottam. Nem felvágni akarok, de az ügyintézés engem is meglepett kicsit. Megosztom hát veletek:
AOL for Broadband csomagról váltottam Road Runner High Speed-re. Ma hajnalban kb. 2 óra körül a Road Runner honlapján kitöltöttem szépen a rendelési lapot (miután ellenőriztem az elérhetőséget). Név, cím, telefonszám, és egy idő, hogy mikor hívhatnak. Én a délelőtti órákat adtam meg. Így is történt, reggel 9 óra 32 perckor megcsörrent a telefonom, a kábeles társaságtól hívott egy férfi. A cím megerősítését kérte, ellenőrizte a rendszerben. Egyből kérdezte is, hogy AOL-ról akarok váltani Road Runner-re? Mondtam igen, erre ő már küldte is az új beállításokat a modemnek. Azt mondta, hogy áramtalanítsam a modemet 3 percig, majd újból beindítva már Road Runner-rel kell működnie. Azt mondta a következő számla már a Road Runner-től fog jönni, illetve adott egy (ingyenes) telefonszámot, hívjam fel az AOL-t, hogy távolítsák el a telefonos elérhetőséget. Köszöntem szépen, ennyi volt. Kb. 3 percig beszéltem a telefonon. Ezek után végrehajtottam az áramtalanítást, visszaapcsoltam a modemet, és láss csodát, működik.
AOL-t felhívtam, az sem tartott tovább 3 percnél.
És most jöjjenek a technikai részletek:
Az AOL-ért havi $54-t fizettem, 1,5 Mbit/500 kbit-es kapcsolat volt.
A Road Runner az első 6 hónapban $29.95, utána $44.95, egyelőre 3 Mbit/500 kbit-es kapcsolat, január végéig ígérik az átállást 5 Mbit-re országszerte (december 14-én kezdték).
Megváltozott ezzel az e-mail címem is, adataimnál megtalálható.http://bashtravel.com/
-
törölt tag
Ez a 3333. hozzászólásom, és a 666. napom.
Tutti jó. -
nagyúr
basszus, úgy fúj a szél, hogy mindjárt összedől a házunk...
hol itt az enyhe tavaszias időjárás, amit ígért a meteorológia?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
lesaux
veterán
Ezt nem bírom ki, valamelyik topicba be kell írnom. Nézzétek, mennyi modern és érdekes cucc!
Bővebben: link -
törölt tag
Kicsit unalmas az Operációs rendszerek óra.
Meg kéne tanulnom a Linuxot.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest