Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Bővebben: link Postold be.
-
Lord Zero
addikt
valóban hülyeség, de hisz hipotézis volt, gondolatjáték
nem kezdtem el egyből bólogatva mellédsorakozni, h hű, ez igen, szemétállat ésatöbbi, baj?
hozzáteszem, a helyedben én is vmi hasonlót cselekedtem volna
de ilyesmi is átfutott volna az agyamon
azt akartam, te is gondolj ilyesmire
-
TéKrys
senior tag

De szerinted ez segíteni fog?? Ha 3 napig nem nyúlt hozzá akkor most sem fog. Főleg hogy mindenki azt figyeli hogy ki fogja feltakarítani. Max este mikor nem látja senki. Az a baj hogy sok ember nem tud közösségben élni. Nem veszi észr hogy rajta kívűl még élnek ott mások is.
-
Lord Zero
addikt
tegyük fel: a köcsög szomszédod a gyomorrák utolsó stádiumában leledzik, amikoris a vérzések oly mértékűek, h a bélrendszerbe már el sem akarnak jutni, megemésztődni sem akarnak, ezért hányás formájában távoznak a szervezetből
ez oly mértékű dehidratációval jár, melyet infúzióval szükséges pótolni, és folyamatos monitorozást tesz elengedhetetlenné
fentnevezett köcsög három napja fekszik az intenzíven, a maga mögött hagyott hányást mindenki nagy ívben kerüli, logikus
most akkor mi lenne?
szerk: (persze, ha saját szemeddel láttad ki volt, mikor és hogyan és satöbbi, vissza az egész)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Gran Turismo
- Tesla topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Probléma DVD/CD íróval
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csinált vkivel karöltve.1730 környékén.