Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Integra

titán

válasz rog #1680 üzenetére

ezt bekell kopizzam nagyon ott van, a szerző Inner Circle az indexről!

Mit hallok? Viharok lesznek vasárnap??? Talán egy jó kis jégeső is befigyel a futamra? :o) Ezek a porcelánbabák még nem tudják, milyen egy frankó augusztusi jégeső, tojásnyi jégdarabokkal... kíváncsiak vagytok, mit szólnának hozzá? :o)

Michael SCHUMACHER: (nem szól semmit, csak vágtat a depóba, mert tudja hogy már készen van a taktika, amivel garantáltan az élre kerül és abszolút garantáltan nem kell hozzá előznie)

Rubens BARRICHELLO: ''Halló, Ross? Igen, én vagyok, ugye nem zavarlak? Nem beszélsz Májköllel a másikon? Ja jó, azt hittem zavarlak. Biztos nem? Szóval először is kézcsók a mamának, aztán meg azt akartam kérdezni, Ross, hogy majd valamikor ráértek a boxban? Persze mikor Májköl már cserélt kereket. Apropó Májköl, még mindig nem beszélsz vele a másikon? Jó, csak megkérdeztem, nehogy zavarjak. Szóval arra gondoltam, hogy nekem is kéne új gumi, ha más dolgotok nincs éppen. Szóltok majd? Jaj, tök rendik vagytok. Nem, nem sürgős! Csak intézzétek el Májkölt meg ami dolgotok még van. Csak lécci tényleg szólj majd rám! OK, nem zavarlak tovább, hátha keres majd Májköl is. Mégegyszer kézcsók a mamának, tök finom volt a babletykó, na szia Ross és üdvözlöm Májkölt ha beszélsz vele!''

Jenson BUTTON: ''A rohadt életbe Richards, a f*szért kell elb*szni a maradék versenyeimet a BAR-nál ilyen hülye jégesőkkel!!!''

Takuma SATO: ''Bombáztok, rohadékok? DE EZ SEM ÁLLÍTHAT MEG EGY KAMIKÁZÉT, BANZAAAAIIII!!!''

Juan-Pablo MONTOYA: ''Ha már egy fucking gokartpályájuk van, legalább lenne fucking fedett!''

Antonio PIZZONIA: ''Te meg henyélsz otthon a rohadt pihepiha ágyadban, mi, Ralf, míg én itt szívok helyetted???''

Fernando ALONSO: ''Hmmm... dimbesdombos pályán vagyok, rossz idő van, már csak egy baleset kell dupla sárga zászlóval, és beledurrantok ezerrel! Mit csináljak, régi mániám...''

Jarno TRULLI: ''Kicsit kopog a sisakomon a jég, de tojok rá, csak elkörözgetek itt, nem csinálok semmi extrát és megint bucira verem Fernandót.''

Kimi RAIKKONEN: ''Istenem, csak nehogy letörjön valamit a jég erről a tragacsról!''

David COULTHARD: ''Jég, jég, nagy dolog... ti is csak kockák vagytok! TÉRDRE URATOK ELŐTT!!!''

Mark WEBBER: ''Mi a fenét keresek én itt, a földgolyó másik odalán kéne kergetnem a kengurukat, ötezer kilométerre a legközelebbi jégtől, basszus...''

Christian KLIEN: ''A fene gondolta volna, hogy itt a pusztán, a csikósokon meg a szürkemarhán kívül jég is van, ezt még egy prospektusban se láttam...''

Olivier PANIS: ''Hm, Monaco is így kezdődött, aztán a végén győztem... PADLÓGÁZ!!!''

Ricardo ZONTA: ''Azért ez a Cristano is tudja, mikor kell lelépni!''

Giancarlo FISICHELLA: ''A fenébe, ezzel annyi a 420 litert tankolós taktikámnak!''
    Felipe MASSA: ''Milyen ismerős, a Ferrarit Fiorinoban mindig hóban-jégben teszteltük Lucával!''

Nick HEIDFELD: ''Ez is a rohadt Kimi hibája, bezzeg ha én ülnék a McLarenben!''

Giorgo PANTANO: ''Jézusmária, megint mit b*sztam el? (rádión) Eddie, ne menjek a boxba, hogy ne sérüljön meg a verda?''

Gianmaria BRUNI: (leállítja a kocsit és eldobja a kormányt): ''Ilyen időben és ilyen autóval NEM LEHET VERSENYEZNI!!!''

BAUMGARNTER Zsolt: ''Öőőőő...''

Aktív témák