- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
NorbertoEco
tag
Először is elnézést, hogy egy új topikot nyitottam emiatt csak nem tudtam, hogy hova tehettem volna be... de most már tudom, hogy legközelebb hova írjak ha ilyen jellegű problémám akad.
A Google nekem is a barátom szóval én is nézelődtem ott. Azért írtam ide hogy hátha megtudok valami olyat ami építőjellegű és segítségemre lesz, amit meg is kaptam.
Köszönöm a linket és a segítséget!
Remélem sikerülni fog a házi kuruzslásos verzió, ha nem akkor szép dísz lesz belőle
-
csakb
őstag
válasz
NorbertoEco
üzenetére
Szia!
Vagy valami kosz került az objektívmozgató mechanikába, vagy eltört egy műanyag fogaskerék benne. Ha a kosz a bűnös, azt talán házi kuruzslással is gyógyíthatod. Google első találat a problémára (nikon s3000 lens error): [link].
Új topikot viszont teljesen felesleges volt nyitnod ezért, ugyanis pont az ilyen kérdéseknek van ez: [link].
-
NorbertoEco
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ki tudna nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom megcsinálni a Nikon Coolpix S3000 típusú fényképezőgépemet? A gépnek az a hibája, hogy bekapcsoláskor kijön az objektíve aztán egy kis idő elteltével behúzza és objektívhibát ír ki. Szervizbe nem akarom elvinni! Valami tippetek vagy konkrét megoldásotok van az én problémámra?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Aktív témák
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Call of Duty: Warzone
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest