Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown
tag
Eladó vadi új Tamron 17-50 Canon véggel.
[link] -
Brown
tag
Sziasztok!
Canon 50D-re tervezek venni egy nagylátó-alap zoom obit. Árban és minőségben, ami megfelelne, a Canon 17-40/4 L-es példányt néztem ki. Mi a véleményetek róla? Esetleg alternatív lehetőségek? -
Brown
tag
Köszi szépen a sok jó infót...hasznosak voltak.
Szerintem félreértettél egy picit, mert sehol sem említettem, hogy pénzéhesen holnaptól esküvőfotózni fogok. Én csak alternatívákat keresek az általam említett feladatokra, amik foglalkoztatják az agytekervényeimet. Mivel tapasztalatom nincs sok etéren, ezért nem is gondoltam arra, hogy egyből főfotósként mennék ilyen rendezvényekre kezdetekben (mivel talán lesz 1-2 esküvő az ismerősök körében) és addigra talán egy kezdő felszerelés is a rendelkezésemre áll majd.Azt meg, hogy minden valamirevaló esküvőfotós 2 váz, 3 objektív, 3 vaku, megy egyebekkel kezdte volna, ezt is nehezen képzelem. Az említett követelményekkel 100%-ig tisztában vagyok. Ha az életem úgy hozza én is fel leszek készülve. De addig figyelek és tanulok.
Mégegyszer köszi az infókat. A belinkelt ízelítő meg profi!
üdv: Brown
-
Brown
tag
Igazság szerint nekem a 28-75-höz húz jobban a szívem, csak aza nagylátó, most vegyek arra is külön egy obit...ááá.

-
Brown
tag
Hát, tervezek esküvőfotózást és tájfotózást is mindenképpen.
-
Brown
tag
Egyelőre nem tudom eldönteni melyik obit vegyem, az egyiknek a teléje hiányzik, másiknak a nagylátója. Ti melyiket vennétek általános célra inkább. Van még pluszban egy 50-es fix és egy 70-300-as tele.
TAMRON (Nikon) AF SP 28-75 mm f/2.8 XR Di LD
TAMRON (Nikon II) AF SP 17-50 mm f/2.8 XR Di II LDAlternatívák is szóba jöhetnek...

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- Gran Turismo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest