Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.
tag
válasz
üzenetére
Ha elolvasom és megértem az alapokat akkor hogyan tovább? Nézzem a teszteket, hozzászólásokat? A vázat mindenképp meg kell vennem holnap, azt nem szeretném késleltetni, nagyon jó ajánlat. Az obit tudom később venni, egyedüli hátrány ugye, hogy minél később szerzem be, annál később kezdhetek neki a fotózásnak. Tegyem ezt?
Tiszteletben tartom amit írtok, igyekszem is megfogadni a tanácsaitokat, ha már szántok rám időt.
Remélem kapok még tanácsokat, tudom, hogy szükségem van rájuk. Sajnos kezdetekben azt javasolták, hogy olvassak bele Scott Kelby digitális fotóskönyvébe, onnan viszont nem sok elméleti tudást tudtam felszívni egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 4
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- XPEnology
- További aktív témák...
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest