Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a 17-50 rövid, cserébe fix f2.8 a féynerő és optikailag is jó. már ha hibátlan példányt fogsz ki.
Sigma 17-70-em volt, sztem jó obi, az árát megéri, feltételezve megint, hogy pontos a fókusza. nagyon tetszett benne h tele állásban 2cm-re a frontlencsétől már élesre tud állítani.
ezeknek a 18-sokszáz obiknak én nem látom értelmét. értem én, nem kell obit cserélni, és mondjuk videónál ez jól is jön, de nem tudnak kiszolgálni tizensok mpixelt. és annyira nem is olcsók.
28-cal kezdő olcsó oit nem vennék, ezek jellemzően még a filmes korszakból maradtak ránk, és optikailg mai viszonylatban már gyengék. az átfogásuk sem ideális.számolj úgy, hogy 1/100s-nál rövidebb záridőt a tele végén már nem nagyon tudsz kitartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest