Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
Én azért nehezen tartom összehasonlíthatónak, persze rajzolat, vignett, CA, stb adatok, képek vannak a neten, de szerintem kicsit más a célközönség, mindkettő jó, az viszont, hogy inkább tartományra, vagy inkább konstans nagy(obb) fényerőre van szükséged, az jobban eldönti a kérdést.
-
_seth_
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
Jó az a tamron (gondolom a non VC-re gondolsz mivel az a sláger belőle
) de a canon jobb szerintem minden tartományban, cserébe több mint 2x annyiba is kerül viszont lentebbről kezd és a vége is nagyobb, tuti kis objektív az a 15-85.
Összehasonlítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de a canon jobb szerintem minden tartományban, cserébe több mint 2x annyiba is kerül viszont lentebbről kezd és a vége is nagyobb, tuti kis objektív az a 15-85.