Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Köszi az infóhegyet!
Akkor később valamelyik EF 70-200 IS USM vásárlódik, és szépen fog rajzolni APS-C szenzoron is.
Érdekes ez az oldal amúgy, letesztelhette volna az EF-S 55-250 IS obit is, akkor telében sokkal többet tudnék kihámozni vele... kontra 70-200 pölö... 18-55 IS kitem is van, azt szerencsére letesztelték, ahhoz viszonyítva a 70-200 kábé duplán jól rajzolhat, feltételezve hogy 550D-n is hasonlóan viselkednek, illetve különböznek egymástól.
EF-S 15-85re lennék ezen az oldalon marhára kíváncsi, de ezt megint kihagyták, van helyette 17-85... na az meg max 30-40k-ért kéne csak

A képekről annyit, hogy néha előfordul hogy kivágok belőle valamit és azt nyomtatom. Nem vetem meg a 100%-os kivágást se, tehát szeretem ha szépen rajzol a cucc.
Üdv!
-
Klemice
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest