- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
válasz
flash- #10182 üzenetére
Anyukám szokta volt mondani nekem: kinek nincs esze, legyen notesze....
Illetve amikor túl sok információt kell befogadnom akkor előveszek egy papírlapot (tudom, furcsa dolog ez 2012-ben...) és leírom, hogy majd később ha nem jut eszembe akkor megnézzem.
A 3db Scott Kelby könyv ledarálása alatt jegyzeteltem, utána átnéztem ezen jegyzeteket és csak ezek után tettem fel a kérdéseket szakavatott barátomnak. A válaszokat leírtam és azóta ha nem jut eszembe valami megnééézzeeem
-
A Zéé
addikt
válasz
flash- #10182 üzenetére
"ha valami nem világos jövök ide és megkérdezem,valaki válaszol úgyis.a fórum többek között pont erre van"
Biztos én vagyok a földhözragadt, aki nem bírja megérteni a mostani "mindegy, csak gondolkozni, meg keresni ne kelljen" divatot, ami egyre több ismerősöm között is terjed...
Amíg belépsz ide a fórumra, megírod a kérdést addigra ezt meg is lehetett volna nézni egy normálisabb könyvben.
Szerintem ez inkább lustaság részedről, pláne úgy, hogy nem először kérdezed ugyanezt.Kb 2 perc volt kikeresnem az egy hónappal ezelőtti válaszokat. Ugyanennyi idő alatt megkereshetted volna te is a választ a kérdésedre akár itt a fórumon, akár valami szakirodalomban.Jó dolog a fórum, és tényleg azért van, hogy segítséget kérjünk egymástól, de azért nem kell ész nélkül mindent egyből beírni, egy kis önállóság, és utánajárás még nem ártott meg senkinek sem. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VBA makrók írását, excel automatizálást vállalok
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest