Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Üdvözlet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
őstag
Első alkalommal kérdeztem meg az AL-t és másodjára játszottam a Prohardveren.
Bemásoltam a kérdéseket és a válaszokat és Ő megmondta a tutit. Ezek után lustán hátra dőltem, és nem tudtam meg a termékről semmit, igy meg sem érdemeltem volna a nyereményt!
Nem vagyok mai gyerek, de ez így elég siralmas jövőképet mutat a fiataloknak.
Konklúzió:
Ebből azt a tanulságot vontam le, hogy bármilyen házifeladatot, vagy dolgozatot, egy perc alatt megírhatok, úgy hogy fogalmam sincs miről szól.
Remélem nem, de igy nagyon elbutul az emberiség.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest