Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Én is azt választottam kb 3 hónapja és azt kell mondjam nem bántam meg. Nekem tökéletes, nem kell rá semmi szar nem is hiányzik.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
-
embe
nagyúr
válasz CoolBoy323 #38758 üzenetére
Ment pü.
-
tag
Eladó dolgaim:
Ati HD4670 vga 5k
Dell 650w táp 7k
NZXT Vulcan ház 10k
ddr2 ramok 2000ft/gb
I3 3220 proci 20k
VTX HD7850 garis 29k
Logitech G600 egér 8k
Scythe Kaze Server 5,25 panel 4k
Asus P8H77M-PRO lap garis 14k
Adata 120gb ssd garis 14k
Nokia Lumia 710 telenoros 16k[ Szerkesztve ]
-
ttpityu
csendes tag
válasz pigmeus #38722 üzenetére
Én kb. 2 hónapig olvastam, tudakolóztam, mikor megvettem a felültöltős Elektrolux mosógépet. Minden topicot elolvastam, ami ilyesmivel foglalkozik. Amivel mindenki egyetértett, az Az AEG csoport a legjobb(AEG-Electroux, Zanussi). A legkevesebb hibával és legkevésbé visszahordott gépek. A W-p-ról még az eladó si lebeszélt, meg annak a licencelt olcsó változatairól. A legjobb a Miele lenne, még használtam is megéri, de még úgy is drága.
A márkaboltokban a neten lehet kifogni a legjobb ajánlatokat(pl. 70-el olcsóbban vettem meg a mosogatógépet, mint a MM-ban, meg 50 el olcsóbban, mint a legtöbb shopban). Hibátlanul megyJavasolt oldalak(a 2 oldalon eltérő akciók vannak, súlyos eltérésekkel):
http://www.eluxshop.hu/#
http://www.markabolt.hu/
http://www.konyhagepmarkabolt.hu/Takarítani meg literes 20-as ecet, két kanál szódabikarbonáttal a patikásból.
-
Tamás9x
őstag
Keresek R252-es telefont sim nélkül is érdekelne, a lényeg hogy működjön. 2000ft-ot adok érte
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
anonymus89
addikt
Szervusztok!
Valaki ismeri az eladót vagy tud róla információval szolgálni?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #38766 üzenetére
Ez gyors volt: "(* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)"
Amint kitértem a garanciára már el is felejtette a kérdést és csak az alkatrészekre koncentrált, az utóbbi napokban meg már nem is válaszolt.... (ennyit erről)
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Erdei88
veterán
válasz anonymus89 #38767 üzenetére
Én is megjártam vele,igaz anyai kár nem ért. Jelentettem is. Gondolom utána néztek
-
embe
nagyúr
válasz anonymus89 #38771 üzenetére
Amire Te gondolsz az a bűnszervezet ... de ez még nem az.
-
Antimatrix
senior tag
eladó MicroSd SDHC +adapter - új bontatlan
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 8GB CL10
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 16GB CL10
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 32GB CL10Samsung:
Samsung SDHC UHS-I card kártya 32GB CL10 - bontott - csepp por ütés - függő mágnes álló
Samsung SDHC microSD kártya 32GB CL6 - bontatlanSandisk SDHC SD UHS-I card kártya 4GB CL4
TranS microSD kártya 2GB - normál régi gépekbeASUS HD6950 1gb OC - 810Mhz - Direct Cu II -Doboz+adapter 2015 AQUA garral
Beszámitok: Hardvert - alaplap +proci vagy ram vagy videokártyát.
PC games:
CRYSIS Maximum Edition - 3 játék az egyben - Dobozos új bontatlan - 1,99k
MEDAL OF HONOR - Pacific Assault - bontott Dobozos 1k
MEDAL OF HONOR - Dobozos új bontatlan 3k
NEED FOR SPEED - Undercover - Dobozos új bontatlan 1,99k - hunTORRENTE 3 - The Protector - EVM - Dobozos új bontatlan
XBOX 360
GREASE - kinect Sensoros - 4kPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Valakinek nincs szüksége egy jó VGA-ra : Sapphire HD7850 ?
Csak a hétvégén hirdetem.
-
[ Szerkesztve ]
-
greenface
aktív tag
Egy S478-as Northwood procija nincs véletlenül vkinek elfekvőben? (működő kell, nem kulcstartónak. )
[ Szerkesztve ]
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy ~ 1 - 2 hónapot használt Samsung Plus microSDHC C10 UHS-I-es 16 GB-os memkari. Ára: 4000 Ft.Eladó 2 magyar kiosztású, hibátlan állapotú billentyűzet. Mindkettő PS/2 csatlakozójú.
Képek itt.
- HAMA ET200 multimédia billentyűzet - 1300 Ft.
- FujitsuSiemens - 800 Ft.
Érdeklődni privátban.....30gr.-os hőátadó paszta. 1000 Ft.
- 775-ös proci, Celeron SL8H9. Oem, tesztelt. 1000 Ft.
Érdeklődni privátban. Köszi!
-
embe
nagyúr
Keresek!
32"-os tv-t. Elvárás a médialejátszó, illetve ha van rajta gari az előny. "Olcsón jót" jeligére.
Ajánlatot pontos típus, ár stb. megjelöléssel privátba várok!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Nincs valakinek felesleges PCX szállítási kedvezmény kuponja?
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
betyarr
veterán
válasz zsolti1902 #38789 üzenetére
az enyém sajnos 15-én lejárt
-
zsolti1902
aktív tag
-
nagyúr
Samsung 1TB-os 3.5"-os HDD (103SJ) 100/100-as állapotban 10K.
Személyes átvétel Vásárosnamény, egyéb esetben posta/futár a vevő terhére.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
DonThomasino
veterán
Van itt olyan aki tolja COD ghost tal?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
embe
nagyúr
válasz DonThomasino #38793 üzenetére
A fiam szokott néha azzal játszani.
-
Sirandrish
legenda
Van valakinek 3DS-e innen? Akinek esetleg igen, az firkáljon már rám egy privátot legyen szíves
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #38796 üzenetére
Én nézegettem,de inkább PS Vita lesz újbó.
-
-
válasz Sirandrish #38798 üzenetére
Mert most akarsz venni??
Nintendo Wii nem érdekel??
Azon van zelda 2 részt is kiadtak rá. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #38799 üzenetére
Már kétszer is volt WII-m ..a másodikat 4 hónapja adtam el
Most a 3DS van soronEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest