- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni
elistvan kollégával megegyeztünk egy videókártya vásárlás nyomán, viszont az átvétel elég bajos lenne. Én nem vagyok nyíregyi, és csak hétvégén tudnám megoldani a kérdést, neki pedig az nem jó. És ahogy agyaltam, a posta sem lenne jó, mert du. 5 után érek haza, akkor már nuku posta (ami alapból a falu másik végén van), se postás, se szomszéd.
Lenne valaki, aki tudna ebben nekem-nekünk segíteni, és átvenné helyettem? Én meg hétvégén elvinném a kártyát, meg vinnék valamilyen postási jutalékot
-
elistvan
őstag
rs232 azaz soros nullmodem kábelt keresek 2db-ot. (beltértikhez, szünetmentesekhez szokott lenni) egy apa-apa egy anya-anya csatisat. Árat privátban. Személyes átvétellel a jövő héten.
-
Tamás9x
őstag
Keresek Szakmunkásokat, igényes munkával! Nyíregyháza és vonzáskörébe. Bejelentett legális munkavégzés. Munka jellegétől függő bérezés.
Víz-Gáz-Fűtés szerelő
Heggesztő
Lakatos
stb...
Hogy megkönnyítsük egymás munkáját, kérlek küld a részletes önéletrajzodat a szupert@gmail.com E-mail címre, Tárgy: "Munkakeresés". Egy pár soros ösztönző levéllel aminek tartalmaznia kell, hogy milyen munkát szeretnél végezni, illetve mihez értesz még amiről nincs még szakképesítésed.Madura, Martin-Bertold..... stb helyekre
-
Madn!ght
addikt
válasz
szasanyi #38088 üzenetére
Nekem is elég érzékeny a bőröm, az arcszőrzetem meg jó erős (mint én
). Korábban én is gyakran összekaszaboltam magamat. Néhány éve a Gilette 5 pengés borotváját használom, azóta csökkentek az ilyen jellegű problémáim. Tapasztalataim szerint viszont nem árt az arcbőrhöz kitapasztalni, melyik borotvahab a legideálisabb, mintha több múlna rajta, mint a borotván. Jópár márkát és típust használtam, de a gél állagú gilette haboknál maradtam. Most mach3-as habot használok, az elég korrektül hidratál, szinte egy réteget képez a bőrön még a lemosás után is.
-
Tamás9x
őstag
Építkezésből megmaradt Hilti 6,8/11-es 10-es pakk eladó. Kb 20.000db. Igény esetén szeg is.
Csak 18 éven felülieknek!Betonozáshoz tűvibrátor, 3 fejjel Frissen tekercselt "dinamóval"
220V-os 1 fázisú Ponthegesztő gép.
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok, de asszem maradok a Gillette Sensor Excel-nél. Eddig ez a legjobb számomra, pedig próbáltam már pár borotva típust.
-
wwhy
veterán
válasz
betyarr #38085 üzenetére
Ha nem akarok útszélére kerülni, vmit meg kell próbálni, még akkor is, ha ez a világ nagyon messze áll tőlem
Habár - gondolom - a vega életvitel nem sok kollégát érint, ajánlom mindenki figyelmébe (és kérlek, ajánljátok másoknak is): a Vegatron-t
FB-s like-ot köszönöm, egyelőre a közösség a "reklám".
Illetve (de ez már nem az én bizniszem, ismerős csinálja), gyúróknak, testépítőknek ajánlom a Strobybuildert; e téren, az eddig olvasottak alapján, több érintett van
-
szasanyi
félisten
válasz
Irmscher 353 #38082 üzenetére
Ha nem is ekkora, de volt.... és ha legalább szimmetrikusan őszülne nem össze vissza, lenne is!
Világ életemben rühelltem borotválkozni.
-
Irmscher 353
aktív tag
-
lakisoft
veterán
Ajánlatokat várnék Asrock A75m-HVS + A8-3870k combóra vagy intel proci + alaplap kombóra ráfizetnék.
-
magyar777
tag
Eladó egy új garanciás Samsung Hangprojektor és aki héten viszi annak csak 31000FT
-
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Az Edigital-nál most ingyenes a kiszállítás!!
Üdv, Zsolti. -
Nirvanus
aktív tag
Pénégy eladó!
LAP: i865G
CPU: P4 2.8Ghz
RAM: 1GB DDR
GPU: Geforce 6600 128MB
AUD: SB Live 5.1 PCI
HDD: Maxtor 80GB IDE
ODD: DVD-ROM IDE
HÁZ: ATX 300W
Ára 10k -
szasanyi
félisten
Eladó egy keveset használt, kiváló állapotú Braun Free Control 1775 villanyborotva. Sajnos én nem bírom a villanyborotvát, ezért nem igazán volt használva. Alkohollal tisztítva, dobozában töltőjével+ tisztító ecsettel + kézikönyvvel együtt. Próbagarival, és jó áron eladó!
Főbb jellemzői:
- rezgőkéses, lebegő szitás
- könnyen tisztítható, mosható
- víz alatt is használható, akkumulátoros kivitel
- töltésideje gyors töltéshez ~30 perc, és ~1 óra teljes töltéshez
- töltés közben is használhatóHa érdekel keress meg priviben egy ajánlattal!
-
Baxter
csendes tag
Még mindig eladó: S3 Mini. Komoly érdeklődőknek engedhetek még egy kicsit
-
Tamás9x
őstag
Eladó cuccok:
Lista 1- Dobos rézcső 0,25mm-es falvastagságú !klímatechnika!
- Kismegszakítók tömkelege, behúzó relék, szerelő sín, (bontottak)
- Emúziós szivattyúk
- Kb 30m-es lángvágó tömlő, toldi fejek, órák..
- Miller 400 Co hegesztő vízhűtéssel
- Mechnaikus másoló/felsőmaró gép
- Geothermikus szivattyúk
- Klímakompresszor, vákuumszivattyú
- Inverteres légkondicionáló külső egység
- Távfelügyelhető Emerson rack légkondicionáló
- Forgógémes, futómacskás toronydarúk
- Légkondicionáló ventillátorok
- Hajtóműves 3 fázisú motorok
- P-box, ládamosó gép (pékségi tisztító berendezés)
- LED-es 60cm-es "neon" csövek
- Álló bakköszörű 3 fázis -
lakisoft
veterán
12 - 14cm ventillátort keresek. Az ajánlatokat privátba várnám.
-
Tamás9x
őstag
Betonacél hajlító, vágó eladó 170.000FT 3 fázisú!
-
levi1108
aktív tag
Nem tud valaki kiadó házat, nyaralót stb....Ugornyán?
Aki esetleg tudna az ne tartsa magába, előre is köszi!Továbbá:
Eladó ETZ 150-es motor, 2016-ig érvényes okmányokkal, 1986-os évjárat.
Ár 90000Ft
Akit érdekel bővebben az privi. -
XmoD
senior tag
Sniper Elite 3 - Steam kulcs eladó. Garantáltan letiltás mentes.
Ára: 4k.
Csere/alku nincs.
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Valaki tud egy korrekt tv szerelőt? Régi thomson 51cm-es tv,új hozzávaló távirányító,de nem akar működni,valami gond lehet a tv részével. -
szasanyi
félisten
Motoros PH!órumtársak felé: néztem egy 2004-es SUZUKI GS 500 F motort, ezzel kapcsolatban van-e tapasztalat vagy egyéb infó ami vásárlás előtt érdekes / fontos lehet?
Elég pofás alap motor, kábé az ETZ sportosított japán változata.Levegő + olaj hűtés, sorkettes négyütemű, 50 lovas motorral - nincs túlbonyolítva, nem is erőmű viszont 2. gazdás, egész jó állapotú, nem túl öreg és alkuképes áron lenne elhozható (ez kb. 500k-t jelentene, esetleg kicsivel alatta ez még nem pontos).
Ha esetleg van ismerős motor, ajánlás ~500k körül, 200-es évjárattól, 500-650cc kategóriában akkor az is érdekel engem!Várom az észrevételeket, infókat!
-
Tamás9x
őstag
Keresek ingyen elvihető 2x256MB-os DDR1-es asztaligépbe való ramot esetleg 512-es modult, rászoruló ember számára.
Videókártyát, HDD-t, Tápot már kapott, csak lassúcska a gép 256 rammal XP mellett -
embe
nagyúr
Hali!
Van egy pár eladó cuccom. Érdeklődni privátban. Köszi!Eladó 2 magyar kiosztású, hibátlan állapotú billentyűzet. Mindkettő PS/2 csatlakozójú.
Képek itt.
- HAMA ET200 multimédia billentyűzet - 1300 Ft.
- FujitsuSiemens - 800 Ft.
Érdeklődni privátban.....30gr.-os hőátadó paszta. 1000 Ft.
- 775-ös proci, Celeron SL8H9. Oem, tesztelt. 1000 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- MSI GeForce RTX 5070 12G VENTUS 2X OC
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest