- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6439 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6437 üzenetére
meg mindig nem tudott szerezni Booz windet a budoslabunak?
-
Balinov
titán
Koszonom a Blizzard klannak a tegnapi lehetoseget, hogy veluk warozhassak. Bar jatekommal sokat nem tudtam a team teljesitmenyez tenni, azert tanulasnak nem volt utolso.
-
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Booz, errol a kutyurol mar hallani valamit belso berkekben?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Sirandrish, isten eltessen bennunket!
-
Balinov
titán
bocs fiuk,hogy nem tudtam mostanaban megjelenni a kozossegi esemenyeken (TS,WAR,stb..). Beirattak munkahelyen a zabhegyezo tanfolyamra igy este mar csak valami kosza lovoldozesre marad idom, vagy elaludni a hirado alatt..
-
Balinov
titán
Elvezetes, Tomb raiderek, Pince of Persiak sosem jottek be, de ennek megfogott a hangulata. Igaz, a fent emlitett chapter vege fele,mikor menekultem eleg jol beroccent az FPS, igaz, utana a mirrors edge program mukodese leallt uzenet is kijott,szoval valszeg nem a zsuga fogyott el alola (1680*1050, highest minden, 4x-es elsimitas)
-
Balinov
titán
Pyros, ki tudtad probalni a Mirror's Edge-t? Talan mar megvan nekem is. Kivancsi lennek milyen.
-
Balinov
titán
Oooo..ilyenrol megmondom oszinten nem hallottam, nincs sok itteni magyar ismerosom, akinek sajat kocsija lenne.
Sztem reszigazsag szagu ez az infod,ugyanis,Morickapelda:
Van egy kocsi, X neven van, X vezeti,ahoz hogy Y is vezethesse, kell a kocsira olyan biztositast kotni, ahol Y is fel van tuntetve. Magyaran ha veszunk kocsit az en nevemre, nekem olyan biztositast kell kotnom a kocsira, amiben a Parom is szerepel, maskulonben vezetni vezetheti ugyan a kocsit, de ha a Garda elkapja, megkennek jo kis birsaggal. Szerencse ebben, hogy alitolag nem sokkal dragabb, ha + sofor is fel van vezetve a kocsibiztositasban.
Nem panaszkodhatsz, nekem 4 evembe telt dolgozo emberkent otthon, hogy egy akkor 12eves 205-os ongyujtost megtudjak venni. Es az sem teljesen a sajat erombol..
-
-
Balinov
titán
Aham,jol emlekeztem akkor hogy te Alfa hivo vagy. Nezegetem neha neha, hogy mit lenne erdemes venni es most kepbe kerult az Alfa is. Bar en inkabb a 147-es kategoriaban keresek, mint pl. ez.
Mondjuk ez epp egy kicsit gaz,mert irjak is,hogy a 3-ast kicsit trukkosen veszi..ha tudja,hogy szar, miert nem csinaltatja meg?
-
Balinov
titán
Pyros, neked Alfad van, nem? Melyik tipus is?Mi a velemenyed a markarol? Megbizhatosag? Anyagminoseg? Fogyasztas? Minden erdekelne.
-
Balinov
titán
na,ez mar jobban nez ki,mint az utobbi idok pingjei nalad.
Egyebkent ez a 89ms nemetbe sem 100%-osan mervado,mert ugye ki a franc tudja, helyileg hol van dojcslandban benne a szerver. A masik meg, hogy nekem a nemet NYEV-es szerora, meg BW-T-ek nemet szerojara is olyan 40-60 kozotti pingem van, mig ha Frankfurtot valasztom a speedtesten 70-80 alatt nem lattam meg pinget oda.
-
Balinov
titán
este egy kis barati lovoldozkodes? magyar ido szerint fel kilenc korul mar raerek szerintem.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6281 üzenetére
brutal az uploadod vazze, de azert a diginek a kulfoldi savszelessege...haaat...
-
Balinov
titán
hat, 62k-bol vehetek par ilyet is... Vegulis a vinya adott,csak a haz ill. a vezerles/hw resze az,ami hibadzik.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Fiuk, BW-T honlapon fennvan a tegnapi eredmenyunk, csoportmasodiksag. Viszont az nem derul ki, kovetkezo meccs(ek) mikor lesznek. Van errol valakinek valami belsos infoja?
-
Balinov
titán
este kijon? 10kor igaz magyar idoszerint?
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6207 üzenetére
-
Balinov
titán
Uraim,nagyon koszonom a mai jatekot.Egy elmeny volt.
-
Balinov
titán
ts-t melyiket hasznaljuk? ja,megvan.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6189 üzenetére
tudom,tudom,csak mire leesett,mar nem tudtam hsz-t modositani.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6187 üzenetére
Gergello-nak akartam irni..
-
Balinov
titán
válasz
Gergello #6185 üzenetére
bakker,nyomtan en multkor az F12-t, mint hulyegyerek az anyjat...
Lehet ugyanaz miatt ba***tt se mukodni, mint ami miatt a TS-em is hulyeskedik, ha nincs eloterbe. Logi billentyuzetnel van egy gomb, amivel egy csomo billentyuhoz mas funkciot lehet rendelni, nem csak az F... gombokra...mint notiknal az Fn gomb...sztem ez barkalcsolt bele.
OTP-t nezted,Sir?
-
Balinov
titán
Valaki belinkelne nekem egy leirast, hogy kell bind-elni? Be szeretnem a demo rogzitest/rogzites megallitast, ill. ha van screenshot mentest bindelni.
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Na, ha nem lennetek eleg faradtak, akkor ime
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Eloszor elkezdtem egy olyan angol szeront SD-zni, ahol multkor ment,...most nem..aztan mentem asszem ASD-ekhez, epp tdm ment. Nekik, nekem meg az sem. Aztan a gyori felderitokhoz HQ&HC-zni (Sipi szokott idejarni), na az aztan vegkepp nem ment. Mar azon voltam, nekiallok Veraval Age of Mithology-zni LAN-n...legyen legalabb egy sikerelmeny...inkabb huztam a fenebe aludni.
-
Balinov
titán
Tegnapj jo, hogy nem mentem warozni veletek, 15-20percet probaltam pubon SD-zni, de iszonyat szarul ment.
-
Balinov
titán
Azt tudtam, Athomi, hogy a vdrop jelenseg,de arra nem voltam felkeszulve, hogy ennyit vdroppol. Lehet a vdropp egyebkent procifuggo? Egy darabig elleszek ezzel az E2200-al,azt majd meglassuk.
Zalman nalam leszerepelt mar a VF700AlCu-val 76GST-n.Procihutoi meg sosem tetszettek, inkabb az ArticCooling megoldasai. ha lett volna AC huto,akkor azt vettem volna az OCZ Vendetta helyett
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6132 üzenetére
hatjo,jo...finomhangolni meg nem volt se idom, se energiam. Mikor gepezni tudok, inkabb jatszok.
Egyebkent rajottem, hogy valszeg az asus zsuga hutese qrva hangos, amiatt kell push2talk-ra raknom a TS-t..Lehet,visszaviszem a boltba kicsereltetni egy masik tipusra...Lattam is multkor epp egy Palit 1GB-os 4870-et
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6130 üzenetére
nem rossz tipp, majd ha idom engedi kiprobalom.gyakorlatilag alig tobb,mint 2 hete van meg a masinka.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #6128 üzenetére
war alatt nem nagyon szoktam nezegetni,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest