- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3133 üzenetére
degecen szulettem,na!
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3096 üzenetére
en meg bezzeg nem hallotttam...
-
Balinov
titán
na,akit erdekel a showderklub,radiokabarek,annak itt egy aranybanya datas linkekkel.most talaltam
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3087 üzenetére
van Dame
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3056 üzenetére
egyebkent rohej,de egyszer volt alkalmam a margitot elobe hallgatni egy falunap soran.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #3054 üzenetére
keversz valamelyik pajtasoddal..
-
Balinov
titán
mee? BBE - 7 days and one week mekkora zene meg most is.Anno az egyik leghiresebb gyori szorakozohelybe ez olyan volt,mint a himnusz.Nomeg annak a regi Juventusos musornak az alafesto zeneje,amiben az a pianos rigmus volt house koritesbe loopolva..
Vagy nem neznel ilyen iranyu zenei erdeklodest belolem,kedves Hunor mester?
-
Balinov
titán
Hamar radio,gyik helyett had offoljak. MR1 (Kossuth) fele Radiokabare musorokat hol tudok letolteni,nem tudjatok? 2007 szilveszteri ill. a 2008. marciusi megvan,de akarom a tobbit is!
-
Balinov
titán
A szigetek veszelyei.. mert en gondolok rad..
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Sziasztok pupakok!
-
Balinov
titán
egyetertek. Viszont lehet,erdemes lenne varni, hogy alakul majd a 4850 kisker ara,meg majd a 4870-e,ha bejon.
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #2879 üzenetére
hat hogyaviharba ne!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Tenyleg, Ovecs mester, mi volt a tegnapi interjun?
-
Balinov
titán
gondolhatod,15-18fok..tegnap meg a Three usb-s mobilmodemert olyan 70-80km-es szelben,szakado esoben mentunk el...na,hat azon nem fogok multizni,az fix,sajnos,mert 5kbit-tol 2800kbitig mindenfele sebesseget tapasztaltam. meg az AMD X1250-es int vga-n se nagyon fog jol hasitani.max kolcsonkerem gyiku haverjatol, es vegigviszem az SP-t..
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #2564 üzenetére
Ezt talaltam! csak combosabb,mint a 64mb/bit-es hd2400 ill. a 128mb ddr2-es 8400gs mobile
-
-
Balinov
titán
Booz,
Toshiba notebookokrol mi a velemenyed? Minoseg,megbizhatosag,ar/ertek arany,garancia ervenyesitese szempontbol.
Kocce
Balinho -
Balinov
titán
A Nap mottoja:
„Szeretem a bort és a kolbászt: a bor nem megy a fogam közé, a
kolbásztól meg nem baszok be"Valaki tolja a COD4-et az ismerettsegi korotokbol notin, HD2400-zal vagy 8400GS-szel?
-
Balinov
titán
kovezzetek meg,nem vagyok halozati szakember,de ehez tudni kellene a router tipusat is,mert meg kell nezni,egyaltalan tamogatja-e. Vagy a Cfos eleve azoknak keszult, akiknek olyan routeruk van,ami nem tudja ezt? elvileg a Preferences-ben lehet allitani,egyszer probaltam meg reg
-
Balinov
titán
kivanok Uraim,kivanok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest