- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
ha gondoljatok, szombaton + vasarnap tudok hostolni privat meccset. Egesz hetvegem szabad, mivel Vera nappalos.
Tegnap rajottem, hogy lehet steam-en belepni utanatok, tok fasza volt tolni ismeros arcokkal. Kezdek raerezni az MW2-re, nehol egesz jol ment a korabbi benazasaim ellenere.
1 kerdes steamrol. nem tudok ALT+TAB-bal atvaltani desktopra Win7-en, ez nalatok is igy van?
-
Balinov
titán
tetszeni tetszik, bar neha azt sem tudom mit csinalok, hol vagyok, meg kikivel van. multis mapok mintha nagyobbak lennenek, mint a MW1-ben, szoval az alatt a 2-3 ora netto jatekido alatt rohadtul nem tudom meg magam kiismerni. a fegyokrol nem is beszelve...
]
warra en is kivancsi leszek, hogy lesz megoldva. -
Balinov
titán
nafijug, lvl16 lettem mw2-ben hetvegen, halistennek unlockolva az s&d jatekmodot. Huh, hat eleg zorall, meg kell minden frag-ert kuzdenem bar elegge gyik fegyoim vannak meg csak
-
Balinov
titán
ja, mw2-t birtokolo kollegaknak. kinek mi a Steam-es nick-je,hadd vegyem fel. Asszem gyerpit mar megtalaltam.
-
Balinov
titán
fiuk, akinek meg van az mw2 eredetiben irhatna egypar szot,hogy adott vason hogy fut,meg hogy a multi resze milyen,hogy mukodik,stb....le vagyok maradwa az mw2 topikkal, viszont erdekelne.
ja,meg mindig nem jott meg a peldanyom.b+
-
Balinov
titán
beteg vagyok,biztos hogy warra nem vagyok jo
-
Balinov
titán
na, granula a VX-hez, jo kis cucc, meg leszel szvsz vele elegedve.
50-esem ara. fogalmam sincs, mi most a hasznaltpiarci erteke, gyari AC TwinTurbo hutest atraktam rola a masikra, ez talan 2-3 hetig volt hasznalva. Mikor megyunk haza? Hat, nem mostanaba, mivel most a kocsi,meg a parizsi potnaszut elegge elvitte a penzt,szabit meg utazasi kedvet, talan majd tavasszal.
athomi: nem vettem helyette semmit, ezt mergemben akkor vettem ideiglenes kartyanak, mikor masodszor fekudt le az asus 4870-esem gyari hutese.
-
Balinov
titán
jelentem tegnap ejjel jottunk meg parizsi hosszuhetvegerol. cod mw2 meg nincs a kezemben, pedig 9-en feladtak, remelem holnap meghozza a futar melohelyre. tapasztalatokat holnap estenel elobb nemigen. bar lehet +1 nap is, mert fel kellene tennem vegre a vegleges win7 x64 profot
-
Balinov
titán
en is kivancsi leszek, hogy teljesit a huzott E2200 a MW2 alatt...kinez egy prociupgrade,mert tartok tole,keves lesz kihajtnai a 70-est.
Tegnapi war lehetoseget koszonom, jo szarul ment, kikaptunk, de orom volt ujbol warozni.
-
Balinov
titán
keresztkerdes sracok, egy punto motorban a termosztat az a motor resze vagy valahova a hutorendszerbe van beiktatva?
-
Balinov
titán
-
-
Balinov
titán
Jelentem Ovecs csalad rendben megerkezett tegnap Dublinba.
-
Balinov
titán
Tomi, amit tavaly decemberben vettem, azt alairom, hogy szar szeria. Nade amit 3-4 honap mulva Asus Germany szervizbe visszakuldve uj zsugat kaptam (mas S/N szoval tuti 0km-est adtak ujbol) es hogy azon ugyanugy 3 honapon belul beszart, ugyanugy...az mar nekem magas. Amit legutoljara kaptam 0km-est bolti uj keszletbol, azon meg 1 percig nem ment a gyari hutes
-
Balinov
titán
Gyerpi, Asus 70-esem hutese kisertetiesen hasonlit erre a zafir megoldasra, csak az a muanayag baszas rajta az mas formaju.meg emez alu szinre van fujva. 6 honapon belul 2x fekudt le rajta a hutes, mindketszer minden jel nelkul megallt (mint a Punto, bassza meg
).
Amikor ment akkor sem volt valami jo hatasfoka, nameg hangos is volt mint allatt. Most egy AC TwinTurbo figyel rajta
En dual slotos megoldasu hutoset vennek.
-
-
Balinov
titán
Nyugdijas tortenet:
Szóval, egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és
bepillantottunk egy
kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy
egy
közterületfenntartó írja vadul a büntetőcédulát. Már éppen rakta volna
bele
a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam: "Ne szívass
már,
köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idős
állampolgárra
is." - de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét. Akkor
lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy
feljelentést,
hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte őket. Ezután
szarjankónak
neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerőltette az
ablaktörlő alá, és elkezdett írni egy harmadikat, a fene tudja miről.
Akkor
lebuzispicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje
egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak.
Mindez egyátalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis
busszal
jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis
kalandot,
hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi
korunkban.
. -
Balinov
titán
Ovecs,
figyu, nem valoszinu, hogy holnapig lesz kocsim, igy nem tudok kimenni ertetek a repterre, viszont kimennek eletek a Busáras-ra, tudod ez a "videki" buszpalyaudvar a Connoly vasutalomassal szemben, rogton az IFSC elejen. Nincs nagyon ertelme kibuszoznom, meg vissza, elkoltve 12 eurot az Airlink-re.
Gondolom meg emlekszel, a Departures-nel honnet indulnak a dublin busz jaratai (kijossz az ajton, vigyazz a fotocellara
) es rogton balra. Gyertek a 747-es jarattal, az a Busarastol indul es oda is erkezik. Ott varlak Titeket, ha nem gond. Egy telszamot adhatnal privatban,meg majd kuldom az enyemet is.
Ja, szel es esoallo cuccot hozzatok, mert itt hetfo ota szar ido van, sokszor esik, meg 2 napja eleg eros szel van. Mikor Malahide/Portmarnock/Howth-ra mentek, kifujja a szart is beloletek, ha ilyen marad. Idojarast itt nezzel, ez be szokott tobbnyire jonni.
udv
Bali -
Balinov
titán
csak tartanank mar ott. peldaul azt sem tudom, hogy jon-e 11-en vagy csak 2 het csuszassal. Ahonnet elorendeltem egy arva betu se jott meg,hogy csuszas lesz vagy sem. Remelem nem, es mire visszajovunk Parizsbol be tudom lokni a lemezt a dvd olvasoba.
Egyebkent ez a szerveres dolog erdekes. Kedvend S&D HC szerverem a 1Para oldala szerint ok inditanak MW2-es S&D szerot...bar ott aki jatszik annak origije van altalaban.
-
Balinov
titán
olyan 13000 km-t gyurtunk bele Majus ota. Februarban volt muszakin, siman atment, nem volt semmi baja. Ilyen gondja nem volt meg akkor sem, mikor megfordultunk vele Magyarorszagrol, az ilyen hofok gondok kb 1 honapja jottek elo, azota hutoventillator csere volt. Nem tudom, lehet a termosztattal nem volt valami rendbe, de most mar mindegy, gyanitom sokba fog ez nekunk fajni.
remelem kesz lesz, mire Ovecsek jonnek csutortok este, kulonben busszal kell kimennem ertuk a repterre
-
Balinov
titán
Na a budos kurva eletbe az olasz autogyartasba, reggel lerohadt a rohadt punto az M1-en munkaba menet.Megint a vizhofok,fust jott hatul (nem tudom, hogy kekes=olaj vagy feher=viz), docogtem autoszerelohoz a kulso savban 80-al 5-ikben, erre 3km-re a szerelotol egyszercsak megallt a motor. Hat en tobbet olasz autot sose
-
Balinov
titán
nem is a kuplunggal van bajom, ismeros mondta, aki majmot vesz, vegyen neki banant is.
A kuplung az okes volt, szukseges volt a csere,nameg a fent emlitett 5700km-es tura elott alltunk.Az ilyen aprosagok, hogy mikor hazaertunk vele, par izzo kiment. 205-nel anno bura lekap,kicserel, 5perc szintidovel volt, itt egyedul nem birtam kicserelni, at kellett szembeszomszed autovillamossagi szerelo ismeroshoz gurulni 4 kezesre.
Nekem a gondom az olyanokkal van, mint a kiszakadt tengelyu hutoventillator (jo, ezt olcson megusztam bontottbol 70-ert munkadijjal) vagy ez a beszart kuplung fo munkahenger. Erre utobbira azt mondta a szerelo, hogy ilyet meg nem latott eletebe, pedig a Punto erre eleg nepszeru, kb mint otthon a golf
-
Balinov
titán
halistennek, orulok neki!
ja, kepzeld, kedvenc autoszerelom ismet megszabaditott 150€-tol...kuplung fomunkahenger...volt rajta egy repedes,elfolyt a folyadek, es ezert a vegen szinte nem tudtam mar valtani, mikor eldocogtem a szerelohoz...olasz kocsink tobbet nem lesz, az ziher..
-
Balinov
titán
ment PM, Ovecs, na nem a szerverrel, a jovo hettel kapcs
-
Balinov
titán
Black Edition, ugyanez mint ez a 70-es csak szimpla tapcsati van meg 4850 gpu.Az accelero twinturbo hutes mar az asus 70-esen figyel.
-
Balinov
titán
ezt nem ajanlom, Gyerpi! Hasonlo megoldasu a hutese, mint az asus 4870-eseme, amin mar 2x fekudt le a gyari hutes (most kaptam egy zsir ujat, de atraktam a Force3D 4850-rol a TWinTurbos hutest.
Tenlyeg,nem kell az a Force3D 4850-est? Ovecs el tudna vinni Magyarorszagra okt. vegen, csak egy normalis hutest kell raraknod.
-
Balinov
titán
válasz
SipiBcs #7385 üzenetére
Na urak, rajottem, mi is a konkret baj, mi csorog,zorog, susog a Puntoban.
szombaton leverettem az ut porat gozberettaval, kinyitom a motorhazat, mondom befujok a venticsapagynak egy kis wd40-el..erre mit latok, a tengely ahogy a ventillatorhoz magahoz csatlakozik (egy darabba van ontve muanyagbol) szimplan ki van szakadva. Igy amikor a hofok eleri az x szintet, termosztat bekapcsol, de nyomorult csonk csak a torott muanyagon bir elporogni amugy PWM-esen..ezer van ilyen hangja. meg az a szerencse, hogy melobajaros tavon az itteni 15-17fokba nem kapcsol be, csak kb 20-25km utan, vagy dugoba
-
Balinov
titán
válasz
Sirandrish #7391 üzenetére
Tenyleg, Sir, lehet lemaradtam az esemenyek sodraban, de fogalmam nincs ,miert tuntel el igy a ph-rol..
-
Balinov
titán
Na, ma megrendeltem az MW2-t..31.99 hazhozszallitva.
-
Balinov
titán
kozben gugliztam, egy angol forumon irtak ugyanezt, igaz egy MK2-es Puntorol,hogy horribilis hangot produkalt. WD40-et ajanlottak, vagy csapagycseret...
Igazabol lehuzott elso ablakoknal mintha bal oldalrol jonne a zaj. de esetleges, nem allandoan fellepo hang. Hetvegen Cork-ban voltunk, mentem kb 950km-t, sokszor hallottam, de sokszor nem.a fene se erti ezt
-
Balinov
titán
a korral jar, meg a sok protein miatt lassulnak a reflexeid, Mester...
Auto kerdes, te vagod az olasz melot...kb 1 hete vettem eszre,hogy hosszabb tav utan (ugy 15-20km) valami kerreges szeru surrogas jon a motorterbol. A kocsi teljesitmenyen semmi nem latszik meg, viszont eszrevettem, hogy ha megallok, sokszor utana meg par masodpercig hallom ezt a kurva hangot.. Nem jovok ra, mi lehet. Talan a hutoventi csapagya, mas nem magyarazna meg, hogy leallitas utan miert hallom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Kedvenc zene a mai napra
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Kés topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Revolut
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest