Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Ye_Nő

tag

válasz andorpapa #44 üzenetére

Kedves andorpapa!
    Köszönöm, rég volt részem ilyen kedves fogadtatásban:)! Dunántúli vagyok (Balaton-felvidék), de gyermekkorom jó néhány nyarát, pontosabban a nyár egy részét sikerült Pécs/környékén eltöltenem. Időpontra javaslatot azért nem tettem, mert nekem mindenképp harcolnom kell majd a szabadságért, amúgy foggal-körömmel, de meglesz!!

KERO_SAN, tekintve, hogy mindenki másféle szárnyasokat tud felmutatni, ám ételben nem szeretnék viszontlátni ilyet, ha mást nem, hát egy kis csirkepálinkát viszek néked, vagy egy McChicken szendónak jobban örülnél?

BobMaster: répa :DD kellett neked emlegetni... Szülinapi buláj??:o

CsendPenge: otthon már megtanultam, hogy főzéskor a zasszony csendben van, és mindent úgy tesz, ahogy ura-parancsolója (esetemben fia-parancsolója:P) megköveteli. Ennek ellenére örülök, hogy Fipea személyében megtaláltátok a mosogatót (jóllehet, még nem vállalta el...); legalább addig sörözgethetek egy kicsit.

//OFF

Satan-Clausom, te Utsó Mohikán, a sátrazás, gitározás, ''Abetűs'' itókák személyemben lelkes támogatóra lelnek (tehát már két szavazat), de CsendPengére, kérlek, vigyázz; még szükségünk lehet rá!

//FFO

Testvéreim, most kénytelen vagyok dolgozni is eppicikét, de terv szerint még ma visszatérek (hogy Kedvencemtől idézzek: ''I BE BACK!''):P

Aktív témák

Hirdetés