- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
tkazmer #1386 üzenetére
Olaszok sehol nem beszélnek nyelveket, ez alap. Egyébként egy barátunkhoz mennénk, akivel jelenleg lakunk(erasmus diák), és beszél angolul
. Nagy ritkaság ez!
Ez a kezdő vezető jogos, de én pl. Budapesten tanultam vezetni, és miután meg lett a jogosítványom(5 éve) én azóta vezetek is. Ilyen megközelítésből kezdő vezető is vezethet Bp-en. Viszont vidéki rokonaink, akik 20 éves rutinnal rendelkeznek, de csak a saját falujukon belül, illetve a havi bevásárláson kívül ("megyünk a tescoba debrecenbe" esetleg a "megyünk az oroszokhoz benzinért") sehova se mennek, na ők pl. teljesen meghaltak mikor Bp-re kellett jönni.Nyelv dologhoz annyit, hogy én amikor kijöttem Szlovéniába nem gondoltam volna, hogy ennyire jól beszélnek nyelveket. Itt a 2 idegennyelv ismerete az alap. Beszéltem a barátnőmmel egy mini ABC-ben magyarul, mire megszólal a 60 év körüli néni a pultban, hogy "Hello! Can I help you?". Egyszer pedig egy kommunális munkás (utcaseprő) adott nekem útbaigazítás ugyancsak angol nyelven! Ehhez képest Kö-Ki BKV pénztárban a Ferihegyről bejövő turistáknak csak mutogatva tudnak jegyet kiadni... Igaz itt a min. fizetés 562 euró nettó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest