- Pajac: tpm.msc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkgab
újonc
Sziasztok! Adott egy Razer Blade Pro 17 laptop amiben egy RTX 2080 max-q kártya van. A problémám az hogy friss Windows nem látja a GPU-t! Azzal kezdtem hogy nVidia experience driver leszed de a grafikus illesztő telepítése közben fekete kép és ennyi.. párszor újra húztam miatta a rendszert de mindig ugyan ide jutottam. Utána nézegettem külföldi fórumokon ahol többen beleszaladtak ebbe de nem tudtak ra érdemben megoldást. Na most az egyik emberke valami olyasmit irt (angolul volt nem beszélem rendesen de szerintem a lényeget kihámoztam belőle) hogy ezekbe a gamer laptopokba a gyártók jelen esetben a razer csinálja a kártyát és az nvidia csak a chipet adja hozzá és hogy Bios szinten van beleírva hogy melyik drivert fogadhatja el. Le is szedtem a Razer oldaláról egy nvidia drivert amivel rendesen működik is, viszont ez egyáltalán nem friss és egy black ops cold war fut ugyan de már a játék indítása előtt kidob egy ablakot hogy frissítsem a drivert mert vannak funkciók amik korlátozva lesznek. Ja és hogy CSAK nVidia csinálja ezt Radeon deiverek nem és CSAK laptopoknal. A kérdésem az lenne hogy LÉTEZIK az hogy egy közel 1 m forintos laptopba valóban csak ezt a drivert lehet feltenni?? És meg kell várni amíg a Razer hajlandó lesz és updatel egyet driver szinten és felrakja az oldalára ahonnan majd leszedem és úgy lesz csak fent a frissebb illesztő????? Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett, de számomra ez elég fúrcsa. A válaszokat előre is köszönöm addig is béke!! 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen digitális videókamerát?
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest