- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
Megrendeltem, nagyon köszönöm a tippet!
Olvasgattam, nézegettem ezt is, mást is (itt nagyon köszönöm a többieknek is a tippeket, amiket itt, vagy privátban kaptam!), de nem akarok ezen (is) sokat vergődni! Remélem ezt is fogom annyira szeretni, mint a CM690-t, és legalább annyi ideig fog szolgálni, mert azt anno 2008.01.03-án vettem! -
Geresics
addikt
Ez nagyon szép! Nagyon tetszik!
Még el sem olvastam a házas topik összefoglalóját, még csak most feküdtek le a kölkök...
Nyilván a MSI MAG B550 Tomahawk és a Ryzen9 3900X gyári hűtővel simán elfér benne, de idővel keresek majd hozzá valami normálisabb hűtőt is, gondolom az sem lesz bajos. A CM690-ben simán elfért anno az Alpenföhn K2 is, márpedig az nem pici!
A 4 HDD pont elég, és az SSD is elvan benne, ez (is) szuper! Azt jól látom, hogy az elején a tetején van ODD hely? Vagy az ott csak design? (2 éve nincs bekötve a DVD íróm, de attól még jó érzés, hogy itt van, és ha karcos a gyerekek mese-CD-je, akkor tudom pótolni. Lassan pont aktuális is lenne......csak az ára...
Reméltem megúszom 40 alatt...(#10546) pohár
Köszi Neked is! Ez a design nekem nagyon nem adja, de mindenképp köszönet a nem konvencionális tippért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest