Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Ezt nem tudom, mert az Asuson nem volt SPDIF.
De érdekességképpen jelzem, hogy az új csodámon (XPS 13) ugyanez a probléma, mivel ugyanolyan VGA-val működik.
A hangot muszáj audió kimenetről az erősítőre tennem. Mondjuk ezen van SPDIF is.
És még az is érdekes, hogy Dell kézikönyve azt írja, hogy a képet a HDMI-n kell kivinni a TV-re, és a hangot meg vagy a füles kimenetről.MOD: Mégsincs rajta SPDIF. Az DisplayPort, amire én gondoltam.
-
Palika71
őstag
Szia!
Szedd le mind a kettő drivert és telepítsd fel.
Aztán a jobb alsó hangszóró jelre jobb-klikk, majd a "lejátszó eszközök"-ben, a HDMI-t alapértelmezettre állít.
Persze csak akkor, ha be van dugva a kábel.
A Samsung TV-ket szeretnie kellene. De ha nem szereti, akkor is rácsatlakozik a TV-re, csak hang nélkül (na meg a 25-30 fps-ből jó ha a fele átmegy). -
Palika71
őstag
Intel szerint nem támogatja.
A CPU-Z-t hiába figyelem, ha nem megy semmi a gépen, akkor is 1630MHz-en megy a CPU, és a feszültség sem változik.
Próbáltam belesni a BIOS-ba, de ott sem lehet beállítani.
Végül is nem annyira meglepő, mert egy magasabb kategóriájú Dual Core Celeron sem tudja ezt megcsinálni. -
Palika71
őstag
-
Palika71
őstag
Érdekesség:
Az NVidia volt olyan kedves, és olyan driverrel hozta forgalomba az Ion -t, aminek problémája van a HDMI hang részével. Sok TV -től lefagyna a Win, ezért több készülék esetében letiltotta a hangot.
Ezt onnan tudtam meg, hogy vettem egy Asus 1201n-t, és sehogyan sem tudtam összehozni a Philips készülékemmel. Kép volt, hang nem.
Az Asus support tanácstalan volt (ennyit róluk), de az üzlet dolgozója, ahol vettem, kinyomozta.
Állítólag a következő hivatalos driver megoldja a gondot.
Szép volt NV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest