Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Sztem a TV-d amugy sem nagyon tud mit kezdeni a TrueHD ,DTS-HD-vel Esetleg lemuxolja sztereóra. Arra meg a PCM is több mint tökéletes. Ha meg veszel erösitöt akkor azon lesz optika vs coax. Én is görcsöltem rajta egy ideig hogy kipaszirozzam a hdmi-n de csak kiváncsiság kedvéért. Nekem egy Harman Kardon Erösitöm van amin van opt is meg koax is. Szerintem nem érdemes vele szivni ha sztereóban megy. A DTS-HD vs DTS különbség pedig csak igen drága (erösitö+ hangfalak>400k) cuccon jön ki. És asszem ha aktiv a digitális kimenet akkor nincs analóg, csak mégegy hangkarival.
-
Zenty
őstag
-
Gondoltam erre is. De akkor codec alapból visszautasítja lejátszáskor (jártam így), illetve akkor nem 20% proci terhelés mellett lenne majdnem folyamatos.
Ugyanis linux alól, 1080p, akármilyen lejátszóval, atom mellett, gyorsítás nélkül, 100% processzor terhelés mellett, közel sem folyamatos.
-
Dacsu1
csendes tag
Nos a Media Player Classic Home Cinema lejátszót már magába foglalja az általam
próbált K-Lite Codec , csak a pláne benne, hogy bármilyen laikus simán feltelepíti,
és már be van állítva minden szükséges paraméter, hogy akadálytalanul játszon le minden
HD vagy Full HD médiát. Nekem mint említettem atomos gépem van, és íme az eredmények
film lejátszása közben, ami egy mkv formátum.Ez xp alatt fut, de próbáltam Win 7-es alatt is, és ott is hasonló eredmények vannak, valamivel magasabb proc. teljesítménnyel ,de azt a renszer használja a többletet.
-
vtechun
veterán
Szereintetek ennek : Asrock ION 330HT kb mennyi lehet a realis ára? Magyarországon.
-
vtechun
veterán
Itt Asrock ION 330HT úgy olvasom mintha N-es wifi lenne benne. Ami nem egy rossz dolog, csak kiváncsi leszek az árára
-
vfeco
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- asus a320mk am4 alaplap
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest