Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Mercury jó házikó! A táp többet ér, mint az összes többi része.
Itt melózik az asztalomon.
-
vfeco
aktív tag
A Zotachoz Delta Electronic tápot adnak. Szerinted ez jó? Ki tudja... Majd az idő megmondja.

-
vfeco
aktív tag
A Kép jobb oldali részén látható nyáklapra, amiből a csatik lógnak.
Valóban nem nagy történet a ház, de ennyit megér és jól szellőztethető. A táp pedig ránézésre korrekt és ez aztán nem lesz agyonterhelve.
A gyárilag összepakolt ASROCK, POV és társai sem hinném, hogy csúcsminőségű házban laknak, hiszen majdnem 20k egy igazán jó ház.
Inkább így fejezem ki magam: a célnak tökéletes!
-
vfeco
aktív tag
-
vfeco
aktív tag
Az enyém szintén külső tápos (mint laptopok esetében) nincs benne venti.
A szellőzésnél nálam a 2,5cm szabvány magasság volt probléma, erre találtam a fentebb említett Zalman hűtőventit, ami 1,5cm magassága mellet szintén 8cm-es és halk. A Zalmannak van egy kis szabályzó egysége, ezt tettem be elé, és minimumon pörög.
Teljesen jól hűti a rendszerem. -
vfeco
aktív tag
Ennyit találtam róla.
Ha jól hallottam, akkor ez a saját lapja a PoW-nak, de külön nem kapható, csak ebben a komplett változatban. (ez nem biztos info, én is csak hallottam)
Ha jól emlékszem én azért nem ezt választottam, mert belső, elég nagy teljesítményű tápja van, amivel többet eszik, mint kéne. -
vfeco
aktív tag
Sajnos jelenleg ZOTAC ION ITX-A sorozatból szinte semmi nem elérhető itthon.

Elvétve találni a 90W-os táppal kínált fullos változat.
Reménykedjünk, hogy érkezik belőle hamarosan. -
vfeco
aktív tag
72k körül van az ASROCK kisebb winyóval Wi-Fi nélkül és rossz hűtéssel.
Ha táp és wifi nélküli lapot választottam volna, akkor nem lett volna drágább.
Nekem a házhoz adott 65W-os táp + ATX átalakító cucc megmaradt. (ezt majd eladom)
Szerintem ár/értékbe jobbat ki lehet hozni mint az ASROCK.
A hűtéssel pont annyit bajlódtam, hogy megtudtam melyik venti 8x8x1,5cm méretű és vettem egy Zalmant 2k-ét, amit a házhoz rögzítettem. Ennyi volt a bajlódás. -
vfeco
aktív tag
Gyors fejszámolás: 95k.
-
vfeco
aktív tag
Nekem összerakott IONom van 330 Atommal. Ugyanannyiba került mint a készen kaphatóak, csak 1TB-s winyó van benne, amit én akartam olyan és a hűtést is én oldottam meg a saját szájízem szerint. Remek darab lett, majd írok róla blogot.
Ezért írtam, hogy érdemesebb összerakni.
-
vfeco
aktív tag
A lap magassága cirka 4,5cm. Egy 90W-os táp jár hozzá. Output: 19V 4,74A, Delta Electronics INC. Próbáltam passzívan is, de eléggé elszáll a hőmérséklet odabenn.
És érdekes módon nem a GPU, hanem a CPU 1. és 2. magnak lesz meleg úgy, hogy film közben a CPU terhelés 15% körüli. (Win7)
A benti hőfokot nagyban befolyásolja, hogy milyen és mekkora házban muzsikál a cucc.
Szerintem miniITX házban nem érdemes passzívan járatni.
Én is beszereztem a fentebb tanácsolt Zalman ZM-OP1-et + zalman fordulatszám szabályzót. (legkisebb fordulaton járatom)
Így 1080p film közben:
HDD 30fok
GPU 42fok
CPU1 68fok
CPU2 64fok
CPU 51fok
LAP 38fok
Mini ITX házban.
Azt is észrevettem, hogy ha az oldalára állítom a házat, akkor sokkal hűvösebb minden.
Veszek majd gumitalpakat az oldalára, és így fogom használni. -
vfeco
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia!
Köszi a tippeket.
A DVD meghajtót megrendeltem iPonból (Samsung Sata Slim), a linkelt hirdetésben is van, de sajnos előlap nélküli.
A Zalman venti viszont jónak tűnik. Rákeresek.A házikót összeraktam, képek hamarosan...
A hűtést mindenképp meg kell oldanom, mert a gyári ZOTAC kisventivel alacsony fordulaton Win7 + 1080p mkv alatt 80 fokos a két mag.A hozzá adott M-Tech külső 65W-os tápot és 24 pin átalakító áramört pedig eladom belőle, mert erre nekem nem volt szükségem. Ha valakit érdekel írjon. Erről is lesz kép hamarosan.
Üdv,
Fecó -
vfeco
aktív tag
Üdv!
Megérkezett ez a házikóm a Zotac ION deszkához.
2 kérdésem lenne:- Honnan tudok olyan 8cm-s ventit beszerezni, aminek a vastagsága nem több, mint 1,5cm?
- Slim SATA dvd írót szeretnék venni bele. (Ezt tudom beletenni, a régebbi csatolós nem jó.) Na de honnan? Nem igazán találtam. Valami olcsóbb típus érdekelne.Segítséget előre is köszönöm! Amúgy elfogadható kis házikó ebben az árfekvésben.
-
vfeco
aktív tag
Remek kis cikket írtál!
Gratula hozzá!
A deszka majdnem ugyanaz, mint az enyém. Nekem 330-as Atom van rajta + Wi-Fi.
Nekem sincs még házam, bár holnap megyek érte. Végre megrendeltem.
Beugrik egy Samu F2 1TB EcoGreen HDD is mellé. Úgy saccolom, hogy 30W fölé nem nagyon megy a fogyasztás. -
vfeco
aktív tag
K-lite nagyon jó kis pack. Évek óta használom.
-
vfeco
aktív tag
Win7 1080p mkv teljesen folyamatos lejátszás 15% CPU terhelés.
Gondolom ez teljesen jó. -
vfeco
aktív tag
feltettem a nem beta K-lite-t + nvidia lapjáról a legfrissebb display drivert.
720p-s mkv lejátszása Media Player Classiccal 10-16% CPU terhelés Win7 alatt.
Ez jó? -
vfeco
aktív tag
Nekem Zotac deszkám van ION + 330 Atom + 2*1GB DDR2. (Lényegében hasonló cucc, mint az ASROCK komplett megoldása)
Windows 7-et tettem fel. (lehet hiba volt még)
A K-Lite_Codec_Pack_533_Full_beta verziót telepítettem és egy 720p mkv állományt lejátszva Media Player Classical a proci terhelésem 60% körüli.
Gondolom, ez nem túl rózsás.
Valakinek van tippje Win7 alatt megoldásra?
A BSPlayer Pro v2.37+CoreAVC v1.9.5.0 kombináció nem működött sajnos. (valószínűleg a CoreAVC nem megy Win7 alatt) -
vfeco
aktív tag
Ki tud valami bővebbet erről a házról?
Egész szimpatikus, de jó lenne látni belülről. -
vfeco
aktív tag
-
vfeco
aktív tag
Köszi a válaszokat, így lehet, hogy marad a Codegen....
Nem tudom, hogy a képemen látható ventivel elférek-e a feel 202-ben magasságban.
Bár kétségtelen, hogy szebb ház. A feel 202 tápja amúgy érdekelne valakit, mert azt eladnám mondjuk a teljes vételár feléért.
No de előbb tudnom kell a magasságát, hogy beleférek-e. Ha nem, akkor marad a Codegen. -
vfeco
aktív tag
A MODE COM Feel 202 méretét tudja valaki?
-
vfeco
aktív tag
Itt a kicsike. Szépen elfér minden benne és nem is túl nagy. A táppal meg lehet macskát dobálni!
találok ennél jobbat? Jól szellőztethető ez a kis doboz?Asszem ennyi kérdés egyszerre elég lesz.

-
vfeco
aktív tag
Ezek közül esetleg melyik lenne jó nekem?
Codegen a legolcsóbb... Jó lehet az is? Tápot meg majd eladom itt PH-n.Üdv,
Fecó -
vfeco
aktív tag
Üdv!
Beruháztam erre:
ZOTAC IONITX-A-E N330 90W
Kép
3,5" HDD-t, nem slim optikai meghajtót (ez lehet Slim is, ha a ház így jóval kisebb) szeretnék beletenni és a tápja külső (a laphoz járt, tehát már van).Milyen házat vegyek hozzá?
Legyen kicsi, jól szellőző és olcsó és nem kell táp.Segítséget előre is köszi!
Üdv,
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest