- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Barett 50cal #195 üzenetére
1. Van a Point of Viewnak is komplett gépe írtak róla vagy itt vagy az atom topikban, meg valamelyik hazai pályában itt a ph!-n.
2. W7et mindenképpen, én az ion nélküli atomon használom és semmi gondom vele, a vistához kicsit kevés az atom, nézd meg az ionos tesztet...
3. Ram bővítés 2 modulig vagy max az alaplap által támogatott max gb-ig bővíthető. (talán 4 a max) A proci be van forrasztva a lapba, ill külön nem is árulnak procicsere esélytelen.A ház kérdésre: olyanba építed amilyen tetszik! Sokan a modecom feel 202/302-es házába építetették. Ez miniITX méretű és elég pici. Az "Atom klub"-ban elég sokféle ház van belinkelve nézz szét. A vinyó szintén olyat amilyet szeretnél, bár láttam már olyan mITX-es házat amibe csak 2,5"os hdd fért el...
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Barett 50cal #195 üzenetére
Amugy ha én saját magam akarok összerakni egygépet(IONost)akkor miniATXes ház kell,rendes 3,5" HDD kell hozzá??
Amugy valahogy igynézne ki:POINT OF VIEW ION ATOM 330
GEIL 2048Mb Notebook DDR2 800Mhz CL5 KIT
WD 320GB 7200rpm 16MB SATA2
Asus VH222H
Bill és egér van(Logitech G15 Blue,G9Laser)
és akkor a ház az miniATXlegyen??
ÜDv
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OTP Bank topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B250 Gaming M3 alaplap // + Win11 + Processzor hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest