Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz Firestormhun #12681 üzenetére
"sokat fogyasztó és szétmelegedő R9 290(x) termékcsaládot"
Részben igazad van, de sztem aki 290(X) -et vesz az lexarja a fogyasztást (én sem xarom a pénzt, de még én sem foglalkozok vele, hogy mennyivel fogyaszt többet,mint anno a 780-am). A melegedés pedig csak refhűtő esetén áll fenn (amit csak launch-kor vettek az emberek, ma már csak az vesz refhűtős AMD-t, aki alapból cseréli rajta a hűtést).
Az árkülönbözetből (780Ti vs 290X -> kb. 30-40 %-kal drágább a 780) sokáig lehet kompenzálni az áramszámlát, melegedést tekintve pedig lásd. fenti szösszenetet. Persze aki maximalista ,az NV-t vesz (mert azért valamivel gyorsabb,mint az AMD VGA-k. Kérdés, hogy kinek éri meg a felár?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz Firestormhun #12688 üzenetére
Persze, én sem azért írtam.
Tapasztalatból tudom, hogy a 780 kevésbé melegszik és kevesebbet fogyaszt. Ha valaki rászánja a többletköltséget a 780Ti a nyerő (ha csak a teljesítményt nézzük), ár/érték arányban már árnyaltabb a kép.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz hokuszla #12682 üzenetére
Erre egyébként azért mérget ne vegyél!
Majd meglátjuk mit produkál, de mivel marad a 28 nm, a fogyasztás kötve hiszem,hogy ennyivel kurtább lenne. A 780Ti majdnem pariban van fogyasztást tekintve a 290X-szel, ennél nem hiszem hogy sokkal kevesebb lesz a fogyasztás.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
mcwolf79
veterán
válasz Csabro #14261 üzenetére
Én is hasonlóképp gondolom.
Szerintem nagy pofáraesés lesz ebből az új AMD Vga szériából. várják a megváltót, de ami esetleg még is veri a Titan-t az horror áron lesz, arról nem is beszélve, hogy sztem az NV-nek meglesz rá a válasza.
Az alsóbb kategória meg... Pffff... Csak átnevezett tuningolt kártyákra futja az AMD - nek. RöhejXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest