Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Kíváncsi vagyok hogy a GTX360 túlteljesít e az 5850en majd akár DX9,DX10,DX11ben!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz rumkola #2389 üzenetére
Azért figyeltem én is érdekesen!
Dec16 ami még változtathat a dolgokon ATi oldaláról akkor jön a 9.12 és állítólag a vele érkező sebességnövekedés,volt egy Crysis teszt ott +25% volt a 9.11hez képest.
Epekedve várom tényleg így lesz e,mert akkor megint változik a helyzet az 5000 szériákkal kapcsolatban.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Én is erre várok hogy mit is fog tudni a GTX380/360,eladtam az 5850 karimat.
Még most nem sok értelmét láttam mert DX11 gyerekcipőben,mire a Fermi kijön talán már lesznek játékok is amiket támogasson,és ha jól szerepel benne lenyomja az árakat egy kicsikét![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Hát nem volt!
Nincs jelenleg még értelme ezeknek a kártyáknak,DX9/DX10 futtatásához 1600x1200elég egy jóval kedvezőbb árú kártya.Pl:4850/4870/4890 vagy 9800GTX+/GTX260OC.
DX11es játékok ugye meg Február/Március környékén jönnek,és a Fermi is kb akkor érkezik,majd a hivatalos tesztek után eldöntöm mit is lesz érdemes venni!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Egyébként az 5850 az eddigi legjobb kártyám volt,ami nálam a Crysist 1600x1200 DX10 8xAA Highon átlagba 55-60FPSel viszi az már igen,35-40között volt a minimum.
-
Gaboman
nagyúr
Engem semmi más nem fog érdekelni csak a teljesítménye,ha kiadok majd esetleg egy kártyára ennyi pénzt akkor nem a fogyasztása lesz nekem a lényeg,hanem hogy mindent vigyen fullon!
Jó lenne valamit már tudni róla hogy a mostani DX11 tesztekben mit is tudhat,vajon erősebb lesz e az ATinál.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
De te minek örülsz ennek annyira,ha lassú lesz az neked jó?
Inkább annak örülnél ha szép is lenne meg jól is menne mert akkor lenne értelmük az 5000szériás és GTX360/380as kártyáknak majd.
Vagy te abban leled örömöd hogy megvették az új kártyákat és most szívni fognak vele?
Ha igen akkor van baj rendesen!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Mivel a Dirt2ben csak egy-két dolog volt DX11 a többi DX9,a lényeg hogy az AvPnél kiderül majd mit is tudnak,én örülnék ha sikeres lenne mind a két márka kártyája és újra lenne versengés.
-
Gaboman
nagyúr
Én sajna tartok attól hogy nem lesz 5870 verő!
Ha olyan jó lenne miért nem közölnek már valami kézzelfogható eredményt,csak hogy jó a teljesítménye,versenyképes lesz,meg hasonló megnyilvánulások.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Ha így folytatják és mire kiadják addigra lesz már több DX11es játék is.
Ki fog akkor venni olyan kártyát amelyik a jövőre nézve labdába sem rúg majd a új DX11es játékokban.
Ennek értelmét nem látom!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Március?
Phúúú
Veszek én is mást azt meglátjuk mire lesz képes,Március végére már talán kaphatóak lesznek nálunk is,ATinak jön e addig valami az itt a kérdés.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Akkor meg minek ez a kártya?
Ha a jövő játékai DX11ek lesznek mi értelme egy brutális kártyát kiadni DX9 és DX10re?
Hogy az elmúlt 2-3év játékait vigye fullon amit már 2x végigjátszott mindenki.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Úr isten mi van itt!
Emberek!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Bluegene #3205 üzenetére
Azt hogy milyen lesz csak akkor fogod tudni megmondani amikor kipróbálod,ezt a grafikára értettem,képek és videók alapján nem!
janos666 Ezzel a kijelentéseddel várjál még addig amíg ki nem jött a játék demója.
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Én is azt várom hogy jól sikerüljön és akkor beújítok majd egy ilyenre.
Igaz a 4870X2 karim még sokáig megmarad,bőven elég mindenre.[ Szerkesztve ]
-
-
Gaboman
nagyúr
Ezt azért én sem hiszem el hogy ennyivel jobb lesz tesszellációval,bár legyen igaz és tényleg ekkorát üssön az NV.
Játékoknál tudná ezt a különbséget akkor oké.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Jó mert elviheted majd Paksra hogy rákössék a reaktorra ami el is bírja esetleg!
Meg a lakásban télen nem kell majd fűteni,a kártya megoldja![ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Ennyit tökölni egy kártyával ami meg nem jelent még és valóban semmi érdemlegeset nem tudni arról mit is fog tudni,és ezen vitatkozni!!!!
Gratula hozzá mindenkinek!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Azt nem hinném,én hozzászólásaimból nem élne meg a topic,meg nem olyan marhaságokon,semmi kézzelfoghatón vitatkozom mint itt jó pár tag!
Teljesítmény főtéma![ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Bluegene #3440 üzenetére
Végre valami teszt,lehetett volna benne több játék is azért,5870re 40%ot rátett a GF100 az FC2ben.
Remélhetőleg ezt produkálni fogja a többi játékban is,és vajon az ára kb az 5870 környékén lesz,na akkor megint csak verseny,árverseny.
Ez nekünk vásárlóknak jól jönne 5870 és 5850 kedvezőbb áron lenne kapható.
Persze lényeg a DX11nél lesz hogy ott mit produkál,mert akkor esnének csak az árak ATiéknál ha hasonló árban 40% fölényt produkálna.[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a tesszelláció viszi le a teljesítményt ha rákapcsolom DX11ben?
Csak mert állítólag nem az végett esik DX11ben a teljesítmény a Fermi és 5000 szériás kártyáknál,segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz rumkola #4908 üzenetére
Én szerintem is tőle esik le csak van aki szerint nem az a fő oka annak hogy a kártyák elvéreznek.
Így inkább megkérdeztem tőletek is."A játékok alatt a tesszelláció bekapcsolása 3-6%-ot jelent a sebességben. Nem az viszi el a teljesítményt. Sokkal inkább a Post Process."
Na akkor most hogy is van ez,valaki elmagyarázná?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs