- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci43
senior tag
válasz
MaxxDamage #22760 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MaxxDamage #22352 üzenetére
értelek..
mondjuk bevallom, tisztában voltam ezzel ahogy beüzemeltem az Acer Predatort.... csak gondoltam a CPU lesz a kevéske alá... és nem... hm...ugyan ez egy találgatós csopi, de akkor felvetem, egy 1080/Ti "elég" lenne 2K-ra, csak azt meg már a cpu nem díjazná... vagy tévedek?!
-
Raymond
titán
válasz
MaxxDamage #19877 üzenetére
Az apja ebben a videoban lathato a hatterben: [link] (wait for it...)
-
BoWDaN
tag
válasz
MaxxDamage #19829 üzenetére
Valaki tud valamit mikor jöhetnek a tesztek?
Sok ember aki már elő rendelt annál már szeptember végén ott lehet az rtx es kártya... -
válasz
MaxxDamage #19564 üzenetére
Iszonyat drága, semmiképpen nem éri meg, de akkor ezen most tényleg jó sebességgel működik a DirectX Raytracing? Nem néztem még utána alaposan ennek az új szériának, le vagyok maradva a Pascalnál. De egy biztos: inkább vennék egy drágább Pascalt és Raytracing OFF, mint ezt az új drágaságot, ha alig gyorsabb a réginél úgy egyébként. Vagyis gyakorlatilag úgy adják el ezt az új sorozatot, hogy egy darab szép effektért fizess egy halom pénzt?
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #19534 üzenetére
Veszel egy ref használtat és veszel hozzá EK fc blokkot. Én mindig ezt csinálom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MaxxDamage #19534 üzenetére
angol Ebay-t nézem én is... brutál... folyamatosan jönnek fel a 1080/80Ti.-k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tenisz topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged