Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pidzse4
aktív tag
válasz tibcsi0407 #10454 üzenetére
Beszéltem a fogyasztóvédelemmel az ott lévő ügyvéddel aki érti a jogot ingyenes tanácsadó. Azt mondta hogy mivel nem csere volt vagyis nem ugyan olyan tipust adtak vissza igy nem kötelezhettek volna arra, hogy ezt elfogadjam mert ez egy másik tipus másik termék. Igy ez nem minősül cserének. Úgyhogy ha perre vittem volna az ügyet a fogyasztóvédő azt mondta nekem adtak volna igazat a biróságon. Ezért is probáltam őket megkérni ,hogy hagy legyen már egy Asus vagy MSI a különbözetet fizetem. Sajnos ezt velük nem lehetett megbeszélni hiába mondtam hogy fizetek rá de nem ez nem iac hangozz a válasz itt nem lehet alkudozni!! Nagyon el akarták ezt nekem sózni biztos nem nagyon viszi ezt a gigát senki. Na mindegy sajnos ez van. De már felraktam a hardverre eladásra. Csak elviszi valaki 3 év gari van rá és vadi új 1 napos. Szerintem lehettek volna az aqua komputernél barátságosabbak is. Simán adhattak volna olyat ami nekem kell és nem azt amit ők akartak azt ha jó jó ha nem fordulj a birósághoz vagy a békéltető testülethez ezt mondták. Részükről le volt zárva az egész ügy. A másik gusztustalan az volt hogy 30 napig nem is kerestek. Ha én nem irok rájuk ők nem irtak volna pedig a törvény azt irja elő, hogy 15 nap után kötelesek keresni a vásárlót és tájékoztatni mi van a termék javitásával. Persze ezt ők nem tették meg. A 3. pedig 30 nap van a garanciáztatásra és ők meg 30 munkanapra veszik, pedig a törvény 30 naptári napot ir elő nekik. Ezt meg is kérdeztem a fogyasztóvédőktől. Szóval nagyon furán értelmezik a törvényt. Az aquánál a garanciáztatás borzalmas és iszonyú hosszú, 40 nap volt mire megkaptam ezt a kártyát. Nem is hiszem, hogy vala fogok náluk vásárolni inkább megyek az alzához ott gyorsan cserélik vagy javitják vagy visszautalják a teljes vételárat ha nem tudják cserélni ugyan olyanra. Az aquvánál a vételárat vissza sem akarták fizetni. Borzalmas egy cég ilyen téren. A garanciáztatás egy nagy rakás k.ki! Nagyot csalódtam az aqua cégben. Nem javaslom senkinek, hogy náluk vásároljanak.
Rowon: Ugy ment tönkre hogy játszottam és lefagyott a gép. Aztán újra és újra. Addig jól ment amig 60 fps re volt korlátozva ,de ahogy feloldottam a korlátot és ment ezerrel 2 perc és lefagyott. Szóval a teljes terhelést nem birta, lehet kondi hibás volt. Letesztelték ők is náluk is lefagyott. Kiprobáltam én is 1200 wattos táppal de ott is fagyott . A ház zárt csak a foto kedvéért hagytam nyitva. De jól hűt nagyon majd csinálok teszteket. Ez egy új ház amiben most van.Nem rég vettem. ASUS TUF Gaming GT501. Ebben elférek rendesen.
cyberwarfare: A kártya felé van fujatva a levegő , lehet a képen nem látni jól.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #10469 üzenetére
Tesztelni kéne, úgy derülne ki, hogy milyen is valójában..
Nem annyira tervezem ezt, ill elég még a 6900XT, csak, tegnap volt egy gyenge pillanatom, de ellenálltam.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #10480 üzenetére
Meglátjuk, Zotac-ot tudnék.. de azért drasztikus lépés lenne árban is.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #10488 üzenetére
Jam tudom.. Néztem h kb mennyiért mehetne el a radeon, ennek tudatában gondolkozom.. De nem jutottam még dűlőre, hogy kell-e ez nekem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #10491 üzenetére
Hát én is, mert a gyárit nagyon vissza sem lehet oktojálni rá, mert ugye az gyári kompakt volt. Vagyis talán igen, de a borítás csavarjai elég gagyik voltak.. Gondolkodom még.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #10514 üzenetére
Így van.. Ezért van az a mondás, hogy OC-re nincs garancia.
Véleményem szubjektív...
-
pidzse4
aktív tag
válasz tibcsi0407 #10514 üzenetére
Nekem még soha nem sikerült megölnöm egy cput sem és egy gput sem . Pedig tuningoltam én már nagyon sokat , kupakoltam is már rengeteget pengével folyékony fémpasztával is nagyon sokat kentem már meg de egyik sem halt meg . Én mindig tudom hol a határ mindig óvatosan tolom . Egyedül folyékony hidrogént nem használtam még de az extréme tunighoz kell csak.
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
válasz tibcsi0407 #10520 üzenetére
igen bocs elirtam nitrogént akartam.
Na látod nem a tuning teszi tönkre legfeljebb az élettartama csökken majd de nem 2 hónap lesz hanem mondjuk 10 év helyett 4 év kb. Sajnos az én vgam nak más miatt halt meg de kepet adott csak a terhelést nem birta tuti valamelyik kondenzátor nem birta. memoria csip hibátlan volt és a gpu is. Ha nem igy lett volna nem adott volna kepet. Szóval nem a tuning miatt ment tönkre ez biztos.
Meddig rántottad fel azt a szerencsétlen 13900 KS ? Gondolom 6000 fölé. Mi lesz ha besz@rik mit mondasz majd a garanciáztató cégnek? Biztos nem vallod be nekik hogy extrém tulhajtáson volt a kicsike 24/7 ben . Szerintem 3 évig igy is el fog menni.
Rowon: A vizesek ahogy te fogalmazól megfosztottak a törvény adta jogomtól.
A törvény világosan fogalmaz ha 30 nap alatt nem tudták javitani vagy ugyan olyat adni cserébe akkor a teljes vételárat köteles a kereskedő visszautalni !!Ennyi nincs más lehetőség . Nem egy másik kártya csak a pénz !! Ezt jobb ha tudod.
Ahogy visszautalták volna a jogos pénzemet vásároltam volna az alzában egy másik 4090 de egy MSI kártyát mert azt akartam. Az az én pénzem volt amit jhogtalanul nem adtak oda. És nem voltak egyáltalán jófejek mert jogtalanul visszatartották a pénzem és helyette egy általukj válaszott kártyát adtak amit utálok !! Itt van benne a gépembe és hányok tőle.Részemről befejztem én is a témát.
[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
válasz tibcsi0407 #10522 üzenetére
1.624 ááá nem is tudtam hogy ezek ezt kibirják :D 6200/4600 az komoly . Minden tiszteletem a tied. csak 70 C az szép ezek szerint megy ez még feljebb is hiszen a hőmérséklet az zöldben van. Probáltad már 6500 1.8V ? Vagy az már tul sok ? Nagyon szép tényleg . Számit valamit ez az fps eredményben? Probáltad hogy futatsz benchmark ot pl : cyberpunk 2077 4K ultra 5000 mhz és 6200 mhz . Van lényeges különbség vagy csak szépek a számok?
De tényleg nagyon komoly 6200 70 fokon .
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #10597 üzenetére
nyugodtan tedd be, legalább kipróbálod hogy minden rendben van e vele!
Meg lehet visítani fog a CW.től, meg utána te ismondjuk ha cégre vetted nemtudod úgyse visszaküldeni!
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #10599 üzenetére
énis 1440p be használom
nem is kell húzni, inkább egy kis UV kell neki, ne legyen akkora étvágya, gyári órajeleket elviszi 1V alatt, nem kell neki 1,050-1,075.ön járnia!
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #10601 üzenetére
Írtam a Watercool-nak, hogy mikor jön a blokkom:
Your order dated 25.05.2023 10:23:07 with order number 49898 has been shipped to you today.
You can track the status of your shipment via the following link:
utdetailing.hu
-
Laraxior
titán
válasz tibcsi0407 #10597 üzenetére
Épp ideje a megtérésnek
Intel + nVidia , az összes többi opció csak bohóckodás
Nem vót HOF? (Nem mintha láttam is volna valaha valahol elérhetőt itt Európában )"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #10602 üzenetére
melyiket vetted?
nekem ez tetszik de nem érzem hogy kellene rá, 60.fok felett még OC.val sem láttam a GPU.t, úgy hogy nem hallod hogy járnak a ventik!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10622 üzenetére
Támogatásra nem jár!
Cégeknek nyista kupon. -
válasz tibcsi0407 #10625 üzenetére
Ez a bolt szerepel egyébként a Diablo 4 promócióban?
Sokára válaszoltak nekem is más kérdéssel kapcsolatban. Gondolom kevés az ügyfeles és sok az e-mail.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
válasz tibcsi0407 #10627 üzenetére
német precizitás mi?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10629 üzenetére
Szarakodsz itt kódokkal (itthon se kap senki , max az aprón), mi van a vga-val?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Laraxior
titán
válasz tibcsi0407 #10643 üzenetére
Már jól jött volna egészen a G80-tól felfelé kezdődően a túlméretezett hűtés, azért majd' 15 év alatt csak eljutottunk ide is.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #10649 üzenetére
Nem tervezek, elvitte 500w-vel a 6900XT-t is, és a 3080 Ti-t is, az nem zavar, hogy átalakítózni kell, nagyobb proci nem lesz, fix hogy az i5 marad. De ha az i5-nek elég az 1 szál betáp, és megkapja a 4 szálat.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #10651 üzenetére
Lehet ez lesz majd, de nem most, ideiglenes megoldásnak ez lesz most, ez szinte tuti. De erőben sztem elég lenne a fractal bőven.. 860w platinum.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Roba
tag
válasz tibcsi0407 #10658 üzenetére
A pontos neve: PNY GeForce RTX 4090 Verto aRGb Dual Fan
[link]Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
3L1T3
addikt
válasz tibcsi0407 #10663 üzenetére
Corsair HX1200 kétlem hogy ezzel lenne a gond, nincs CPU OC csak offset. Egyik haverom ugyan ezzel a gonddal szív, ott is 4090 és a ram a közös nála is nálam is. Lehet elindulunk ezen a vonalon.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #10689 üzenetére
Szépen odakínálja neki a feszt, viszont tényleg jónak tűnik ez a blokk.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10691 üzenetére
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10696 üzenetére
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10700 üzenetére
Jo
-
törölt tag
-
tibcsi0407
félisten
Nem futott le. Kezdem újra kisebb órajellel.
Hwinfo-t is dobja légyszi. Érdekel a HS is.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10703 üzenetére
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10707 üzenetére
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10709 üzenetére
Túl van feszelve még, majd belövöm.
Tuf-nál a 3000-nek is örülni kell. -
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10711 üzenetére
Azt nem tudom, de mivel a nagytesó (strix) alá kellett belőniük, ennyi várható el tőle.
-
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #10714 üzenetére
Silicone az a cickóban van
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10714 üzenetére
Én még tuf-ot nem láttam 3100 felett, lottó ide vagy oda.
-
Busterftw
veterán
válasz tibcsi0407 #10716 üzenetére
Csak rosszul irtad, epp azt mondja koxx.
Silicon lesz az. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #10819 üzenetére
Droid beelőzött!
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #10857 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz tibcsi0407 #10899 üzenetére
Ezért szeretjük őket.
aszondod?!..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
válasz tibcsi0407 #10901 üzenetére
Beszálljak a "buliba" 3. -nak?
A min fps-ek jobbak oc mellett, de csak ha stabil.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz tibcsi0407 #10940 üzenetére
Vistaboy: nekem tetszik
upsz nem neked akartam írni, bocs[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #11616 üzenetére
Azt hiszem ezt küldte fudi is pár napja.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ffodi
veterán
válasz tibcsi0407 #11627 üzenetére
Na igen, de a GUI egy dolog, a BIOS editor egy másik. Ez "csak" egy tört NVFlash egyelőre, de várjuk ki mi lesz belőle.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
kerti008
aktív tag
válasz tibcsi0407 #11940 üzenetére
Koszi a valaszt. Akkor kell vennem a 4080 es a tapon kivul egy usb-s hangkartyat is.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
- = Zk = -
félisten
válasz tibcsi0407 #11940 üzenetére
55e.. fsza .. remek ajánló
én még mindig a Xonart használom...elég régóta már
volt Strix Soar-om is, csak eladtam én hülye.....
persze lehet már az alaplapik is hozzák, amit egy Xonar tud... passzolok" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- nVidia RTX 4060 TI - 4070 - 4070 TI - 4080 - 4090 - Update 10.21-
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- NVIDIA 40xx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest