- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
struszi
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Akkor beszámolok az RMA eredményéről ahogy ígértem. Az alza előtt le a kalappal. Levélben tájékoztattak, hogy a szerviz nem jelzett vissza ezért lehetőséget biztosítanak a teljes összeg levásárlására. Jóvá írták az akkori vételárat és azt beszámítattam egy 4080 árába ami úton van.
A lehető legjobb történet!
Minden jó ha a vége jó.
-
struszi
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! És ilyenkor a garancia hogy alakul? Folytatódik amennyi vissza volt vagy addig tart ameddig a régi?
-
struszi
aktív tag
válasz
Warzoz
üzenetére
Köszönöm a választ! A jelenlegi helyzetre tekintettel a jóváírásnak örülnék mert használtan két évesen jóval kevesebbet ér mint az akkori vételár és ennek apropóján lehet, hogy feljebb is lépnék 4080 felé.
Ha jobban végiggondolom a csere se volna rossz mert azt is könnyebb eladni.
-
struszi
aktív tag
Üdv Urak!
Sajnos a Gainward Phoenix 3080 kártyám megadta magát. Ledek világítanak, ventik pörögnek, de képet sajna nem ad másik konfigba behelyezve sem.
Közel egy év garancia van rajta 2023.12.16-ig. Gari matricák sértetlenek. Alza.hu vásárlás.
A kérdésem annyi, hogy ott kb mennyi idő az RMA?
Illetve hogy zajlik egy ilyen náluk? Én jóváírást kértem. Elsősorban tapasztalatok érdekelnének.
Köszönöm ha megosztjátok velem hátha a közelmúltban járt így valaki. -
struszi
aktív tag
válasz
zebra_hun
üzenetére
Nyilván így van.
De akkor sem értem.
Létező feature. Akarom! Dlss szintén. És hasznos! Tehát azt is!
Amd-t akartam a Free-sync monitorom miatt. Szerencsére tökéletesen működik a G-Sync.
Így már nem érdekel a 6800 xt.
Locutus kollégának! Lehet, hogy az van. De rtx nélkül bőven 120 felett van. Most kicsit zsebbe nyúlós lenne a proci csere. Lerúgtam a takarót!
-
struszi
aktív tag
Ma a Battlefield V-ben be akartam kapcsolni a DLSS-t. Hát nem lehet. Utána kezdtem nézegetni, hogy RTX 20xx sorozaton van csak támogatva. Pedig Rt+1440p Ultra még lehetne kakaó. 90 Fps körül van.
Alapon hajtva a procim volt egy kis microlag. 4,9 all core teljesen megszűnt.
A többi game amit próbáltam jól megy. Cp2077 csak virágbolti van, de azt is megnézem egy próba erejéig. -
struszi
aktív tag
Nem szerettem volna ekkora vitát indítani. 8700k marad. Egyelőre a cpu is. Mindent nem fogok most cserélni. WQHD felbontásban játszom. Egyelőre elég nekem a teljesítmény. Egy kicsit finomhangolni szeretném a rendszert.
Most ismerkedünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Spórolós topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Yettel topik
- Assetto Corsa Rally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk lemaxolom 144-re. Annyit tud a monitorom.

Egy Gw Phantom 3080 tulaja lettem. 8700k procival hajtom. Tudom, hogy lehetne jobb meg erősebb is. Optimalizáláson még nem estem át. Ez az első eredményem. A minőségért elnézést. Telóval csináltam.