Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Valószínű hogy a konzolok miatt szívunk most. Azok gondolom iszonyat nagy kapacitást foglalnak le a nagy gyártóknál.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Tudom hogy nincs a konzol bizniszben, amit viszont nem tudok hogy bérgyártás terén az nvidia hogy áll. De akkor ezek szerint hónapokkal később kellett volna kijönnie az új szériának hogy legyen elegendő készlet felhalmozva. AMD-re kíváncsi leszek azért mit tud alkotni.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Banderos #608 üzenetére
A konzolok terén más a helyzet. Ott a gyártók mondhatni szigorúan veszik az msrp-t. Értsd ezt úgy hogy a kiskereknek itt nem nagyon van lehetőségűk trükközni hogy készlethiány miatt pl 184.990ft helyett 290 000ft-ért adják a Series X-t.
Videókártyáknál meg kismillió nagyker van ahonnan a kiskerek beszerezik a kártyákat, és a gyártót rohadtul nem érdekli hogy ki mennyiért adja, mennyire húzza le az embereket.iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Banderos #616 üzenetére
Eltekintve attól hogy készlethiány van, ezek a kártyák az előző generációhoz képest nagyon jól sikerültek. Tudták hogy az AMD odateszi magát az új kártyák terén, így nekik nem volt elég annyi hogy pár %-al jobb kártyát dobjanak piacra, jó árakat is kellett nekik adni.
Ezek mind szépen be is jöttek, mert azért a 3070 a 2080-al összehasonlítva sokkal olcsóbb, és mégis ugyanazt hozza szinte. A 3080 is egy nagyon jó ár érték arányú kártya lett.
Akinek van lehetősége külföldön hogy az Nvidia-tól rendelje FE verziót msrp áron, az nagyon szerencsésnek mondhatja magát.Reméljük Január fele rendeződni fog itthon is a helyzet. Ha meg kijönnek nov közepén az új AMD kártyák, és a tesztek azt hozzák amit az AMD mutatott eddig felénk, és lesz esetleg készlet is, akkor biztos sokan mondják vissza az RTX 3070-3080 rendelésüket.
Már csak egy jó driver kellene, mert az Nvidia abba még mindig nagyon jó!!iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Miért az nem számít jónak? Ugyanaz volt eddig mint Intel-nél, évről évre ahogy jönnek ki az új generációs procik, alig van pár % teljesítménynövekedés, mellette viszont nincs árcsökkenés. Itt legalább most érezhető a változás ár illetve teljesítmény terén is. Intel is kénytelen lesz valamit lépni, mert az új Ryzen procik elég jók lesznek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
Nekem lett volna lehetőségem lefoglalni a fent említett kártyákat, mert épp akkor bújtam a topicot mikor a fórumtárs linkelte a képet. Ha máskor ilyen lenne akkor van rá igény hogy személyes átvétellel az üzletükbe foglaljak le 1 db-ot valamelyik népszerűbből? Aztán az illetőnek megadom a rendelési azonosítót és személyesen átveszi.
Én természetesen egyetlen egy ft-ot se kérek érte, lényeg hogy ne olyan legyen aki 50k-val drágábban adna túl rajta.Engem alapból a TUF OC meg STRIX OC érdekel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest