Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h1mpi
félisten
válasz slick-adam #604 üzenetére
Pontosan csak akkor, ha Te intézed Neki a garit
Fully electric lifestyle!
-
helkis
veterán
válasz #35434496 #594 üzenetére
azért az mostani WR-hez a Haswell-E 8/16 csúcs cpu kellett, a korábbi 780ti-t WR-t pedig egy Ivy-E 6/12-vel készült..
látható, hogy a gpu-k között nincs nagy különbség (ahogy órajelben sem), de physx pont sokkal nagyobb haswell-nél az alacsonyabb órajel ellenére..ez jó sok pontot tud dobni, játékokban is sokat tud hozni (ddr4+ a felépítéskülönbség, amit láthattunk a ph-s cikkben), a tesztek felében ilyen van a 980/970 alatt.. szóval lehet nem is a vga-miatt jobbak az teszt-eredmények, hanem simán a platform miatt..
(#604) slick-adam : EVGA 2nd hand warranty policy
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
havenger
tag
válasz slick-adam #604 üzenetére
Közben olvasgattam, és rájöttem, hogy amúgy is csak Európa európaibb felében él az ingyen +2 év. Így mondjuk tényleg meggondolandó.
-
Jeollam
aktív tag
Visszatalálós
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
#Morcosmedve
veterán
B****a meg egy talicska apró majom, már bocsánat:
© asszongya'hogy
-
cyberkind
félisten
válasz #Morcosmedve #614 üzenetére
Ez is annyira kexkluzív hogy 2 év garis?
-
helkis
veterán
válasz #35434496 #613 üzenetére
a combinált tesztben pl nem kapott többet még így sem a 5960x+980, mint a 4960x+780ti..
megértem, hogy be vagytok indulva az új karira meg minden, de akkor sincs értelme almát a körtével hasoníthatni, max ha ugyanolyan körülmények között lesznek tesztelve végre, amire eddig nem volt példa, addig én szkeptikus vagyok..
+ a tényeket ne ferdítsük el a fentiek fényében, ne írjuk olyat, ami nem igaz, mert az sem vezet sehova.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Forestgreen
aktív tag
Ez furi modell (970-ből én is szemeztem vele) mert a nyákon felül van egy 2 centis nyúlvány
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
westlake
félisten
197.000 forint + ÁFA. Kicsit túlzásnak tartom. Viszont az a nyák kimondottan impresszív.
Play nice!
-
regener
veterán
-
Rexcor
őstag
Jól néz ki a boost órajele. Maga a kártya már nem annyira.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz Forestgreen #621 üzenetére
Most mondjam úgy, hogy a referencia 140k-hoz képest sok?
Play nice!
-
#Morcosmedve
veterán
Nem, hanem dolgozok és tanulok... most nézegetem a portékákat, mert nincs sehol kigyűjtve, engem meg érdekelne!
west: szép ár... nem lep meg...nekem nem lesz, de kíváncsi vagyok rá
, de egy ref 980 135-140k netto
-> ennyi SC EVGA 980 tesztet akarok már végre[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
h1mpi
félisten
Majd az új Galaxy+KFA egyesülésből lesz szerintem jó kis VGA. Azok mindig brutál kinézetet csinálnak. Csak ez a név, hogy galax...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Forestgreen
aktív tag
válasz westlake #622 üzenetére
Én a GTX 980 sem ref hűtéssel, sem máshogy nem lépném meg, 1 monitorom van, ami "csak" Full HD, elég ahhoz a 970 is bőven
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
-
westlake
félisten
Elkezdtem végre érdemben foglalkozni a kártyákkal.
GTX 750 Ti, GTX 780 Ti, GTX 970, GTX 980.Play nice!
-
westlake
félisten
válasz BomiBoogie #630 üzenetére
Az nem az én műfajom. Csinálok 2-3 mérést, meg belemászok mélyebben a lelkivilágukba (BIOS mod, fogyasztás, tuning).
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
SzlobiG
félisten
Végre változtatott a zotac a hűtésen, mondjuk annyira nem jön be túl futurisztikus.
-
HREH
senior tag
1440p-s felbontásra ugye jó választás a 970?
Gondolom HD4600-nál mindenképp jobb"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
#Morcosmedve
veterán
Mondjuk nem tudom miért kell szénszálas elemekkel drágítani, márha tényleg az, egyébként túl vad, de nem mondanám csűnyának, igazából most egyik se "szép" csak a ref...
(de nem ismétlem h nincs normális teszt/én nem találtam/ róla)A másik OC zotac se lehet ám rossz, boltokba kerülhetnének már mind...
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
westlake
félisten
-
Forestgreen
aktív tag
válasz BomiBoogie #637 üzenetére
Nekem a GTX 770 kifeküdt a Watch Dogs alatt (a 3 GB-os R9 280X is)
-
Bjørgersson
félisten
válasz westlake #638 üzenetére
Ez már javítja a TDR-t?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Forestgreen #639 üzenetére
Pont ezt a WD-t elkerültem, úgy látszik, nagyok az igényei. Annyira nem láttam látványosnak, de ezek szerint az.
-
westlake
félisten
-
Forestgreen
aktív tag
válasz BomiBoogie #641 üzenetére
Annyira nem látványos, viszont iszonyatos textúrákat kapott, ami nagyon VGA igényes.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Forestgreen #639 üzenetére
miféle beállítással?4 mert nekem nem feküdt ki, igaz mókoltam a settings-nem....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Forestgreen
aktív tag
válasz - = Zk = - #647 üzenetére
Én feltettem legmagasabbra a beállításokat... WD előtt mindig ezt csináltam, itt már nem lehetett...
-
brumi1024
veterán
válasz Forestgreen #648 üzenetére
Dettó, feltettem én is, de kifagyott tőle a program véletlenszerű időközönként kevés memóriával. Nálam mondjuk R9 290 volt az alany, 4 GB-al.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Forestgreen #648 üzenetére
én levettem és megmókoltam. magyar srác csinált valamit és azt használom vele. gyönyörű szép realisztikus lett
bár lehet, utoljára akkor toltam vele, mikor még a CF volt... a GTX óta nem is néztem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest