Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz #Morcosmedve #22051 üzenetére
Én is inkább a 3Dmark FireStrike -ra szavazok.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
pkornel
aktív tag
Ha az NV annyira "rossz" lesz Dx12 alatt akkor megint miért NV kártyán promozák a Dx12-öt?? [link]
Van egy sejtésem hogy nem lesz itt semmilyen előny az AMD javára..... -
törölt tag
válasz pkornel #22053 üzenetére
És ez miért nem az AMD vs. nV-be ment ?
Btw. Titan Quad-SLI-vel még jó hogy megy...
Szerk.: És akkor most berakod az összes nV kártya topicjába ? Mondjuk még csak nem is Maxwell GPU-val ment...
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
-
-
KAMELOT
titán
Jól felmentek a GTX980 árak igaz meg is tehetik mert nincs ellenfél! PALIT 167K 1 hónapja 155K volt!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Csabee86
senior tag
Futtattam egy Firestrike tesztet is.
Ez jó eredménynek számít?
Abszolút nem vagyok jártas ezekben a témákban.
Köszi előre is.
Üdv: Csabee86
-
Csabee86
senior tag
válasz #Morcosmedve #22062 üzenetére
Megcsináltam, az eredmény pár ponttal de alacsonyabb pontszám.
-
blu79
addikt
- tudom és értem amit írtatok, a cpu, ram meg minden az adatlapomon, annyin mentek amit ott ír, a GTX 970 1500 fölött ment nem tudom pontosan, a mem az 2000 , ezek a képek nem épp tegnap készültek, picitt régebbiek, a tesztek befejeztével, a teszt programokat letöröltem, mert felesleges dolgokat nem hagyok a gépen, a tesztprogikkal sokáig nem jó a hardvereket nyúzni! az eredmények valósak! másképp nem raktam volna be ide, mert ismerem az íratlan szabályokat! , a 970 játékokban is nagyon jól megy jól reagál a tuningra, lehet feszt emelni rajta mert észreveszi, PL ha 200-on van az afterburnerbe a GPU, fesz pedig 25, akkor 1530 ra boosztól, ha pedig emelem a feszt 45 re akkor kb 1543 ra boosztól és a csúszka ugyancsak 200 on van
- a teszteknél nem állítottam a DRIVER-be semmit és sehol máshol, nem kapcsoltam ki az antivirust, meg egyéb dolgokat, meg se fordul a fejembe ilyesmi, egy teszt elindításakor[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
#Morcosmedve
veterán
Nem csak az órajelek és a feszültségek miatt érdekes, hanem, hogy végig tartotte-e a tuningot stb.
Na ez utóbbi csak akkor fog látszani, ha mérés után egyből lövöd a képmentést és a mért adatsáv nem tűnik el.
---ez mindenkire vonatkozna (az előző kommentem is).Dr ha így ment, akor az elég jó szerintem.
© asszongya'hogy
-
blu79
addikt
válasz KAMELOT #22073 üzenetére
- végig tartja az adott órajelet, nem vesz vissza az órajelből?, ha magas a hőmérséklet tedd a ventit 100% ra
itt van a GTX 970 Gaming 4G alapon :
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Csabee86
senior tag
Nyomtam egy kis tuningot.
Ezt az eredményt kaptam: KATT
Ez így rendben van, nem? (már a többiek eredményét elnézve).
-
titán
-
blu79
addikt
válasz Anubris #22080 üzenetére
tehát megfelelő proci nélkül nem jobb a 980? de amúgy is , kevésnek tartom a különbséget a 970és980 közt, nem úgy mint a 960és970 közt ahol nagy a különbség, viszont árban nem nem nagy a különbség a 960és970 közt, ellenben a 970 és 980 közt árban nagy a különbség, érdekes....
-
-
kovsol
titán
Csak a Graphics Score -t nézzétek, a többit nem érdemes hasonlítani.
May the Force be with you!
-
blu79
addikt
válasz kovsol #22083 üzenetére
azért a 970 ott is ott van a 980 mellett, és ezek nem refek
más akinek 970-e van és játszik a gta v el, annak 2-3 óra után leáll a játék mert kevés a vram, vagy vram probléma miatt?, a grafikai beállítások persze a maxra tolva amit a 970 enged ha értitek.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
- hát nem nagyobb a gpu pontszámod, ez az utobbi kép amit feltettem az alapon van , nézd meg fentebbi képeimen [link]
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nem ertelek. Legutobb amit feltoltottel az alaporajeles volt. Arra irtam, hogy meg igy is magasabb orajelen ment a kartyad es megis magasabb a 980 alaporajeles eredmenye, ami alacsonyabb orajelen is ment.
A te eredmenyed 11600 az enyem meg 13050. Szerinted az nem magasabb? Mondjuk engem nem izgat az egesz.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
válasz #16729600 #22090 üzenetére
Tisztelet minden Gtx970/980 tulajnak
nyega ha alacsonyabb lenne a kártyád hőmérséklete lehet feljebb boostolna... kicsit magas a hő hiszen ez egy G1 nem?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Szia!
Valamivel biztos gyengebb a procim azonos orajelen, mint a tied, viszont mint irtam is, csak 21x160-on ment a teszt alatt, direkt odamellekeltem a cpu-z "kivonatot" is. Viszont a grap score meg igy is magasabb, hogy alapont ment a kartya.
szunya1 Haver vagy.
daveoff
[ Szerkesztve ]
-
-
kovsol
titán
Jó meleg az a kártya ilyen venti fordulat mellett. Valószínüleg vissza is veszi az órajelet, mert én jó 500 ponttal többet kapok Graphics score-ra. Hasonló órajelen.
(#22095) nyega kép alapján jól szellőzőnek nem mondható az a ház.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tiszteltetem az ittenieknek.
Ha úgy alakul, akkor hamarosan leváltom az R9-270X Crossfire-t egy Giga GTX970 G1-re.
Őszinte vélemény, főként a tulajoktól, szerintetek jó váltás?
AMD konfigba megy, egy 4,6-on hajtott 8320 fogja hajtani. Szinte biztos, hogy lesz procilimit, ez nem kérdés.
980 már sajnos elég drága, így az nem játszik.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest