Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
80k körül érdemes elcsípni 780-t.
110-120k körül van 970.
Ha 80k körül kapsz 780-t ,nem éri meg a 970.
Az árkülönbség túl nagy a tudásbeli különbséghez.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Forestgreen
aktív tag
csak azt vettem észre, hogy darabig jó emelkedik a pont, aztán egyre kevésbé, ezért gondoltam...
Majd elfelejtettem, tuning alatt 61 fok az 1328/1479 órajeleken
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
szasanyi
félisten
Ha visszatérően olvastad a 780/780Ti topikot majd ezt, akkor rájöhetsz arra, hogy amit itt leírtam azt nem poén kedvéért tettem, hanem mert valóban így van. Hozzáteszem: szerintem is hülyeség, de ha több embernek lenne évente párszázezer (e célra) kidobni való pénze, még több ember lenne itt.
h1mpi: jó, de akkor azt is el kell fogadni, hogy Ti itt már átlépitek a sokak által normálisnak ítélt "határt". Mind kiadást mind pedig az VGA lényegét, célját tekintve. Persze ez a Ti dolgotok, viszont ezzel azt akarom mondani, hogy nem csak a Ti nézőpontotok alapján lehet ezt megítélni, amit adott esetben ugye vki le is írhat.
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
(#2806) kovsol
"Szerintem többség több időt tölt a tesztekkel, mint magával a játékkal."
Ez igaz is lehet, de a hw-hoz nem értő kollégáknak, mint én, - hogy a sort magammal kezdjem, mert így illik - , bizony, ezek a tesztek, legyenek azok szintetikus avagy játék alattiak, nagyon sokat tudnak segíteni ám .
Ezért mindenképpen köszönet illet mindenkit a részemről, akinek az eredményeit átolvashatom és jól megrághatom a békés kis irodai székemben, ingyen és bérmentve. Ne hagyjátok abba a munkásságotokat!
Azzal a kijelentéseddel mélységesen egyetértek, hogy a legtisztább képet a valós erőviszonyokról és egy kártya - család fejlődéséről talán a legjobb képet az ÁdiBá által készített, egyszerű, felhúzom a csúszkát című tesztek adnak. Ami tesztlaborba megy, ott a franc tudja, hogy mit állítanak a háttérben és az jön / jöhet ki, amit az adott tesztet készítő kolléga szeretne, nyilván kis túlzással írom ezt.
Ja és kovsol szerintem sem oktatta ki ÁdiBá-t, szimplán csak tényt közölt majd tett egy piros és zöld kezdetű utalás.
Szóval köszönet Mindenkinek, folytassátok, hogy könnyebb és olcsóbb legyen a döntéshozatal.
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz kovsol #13520 üzenetére
Szerintem ezeket a programokat nem lenne szabad használni.
Én már évek óta hanyagolom őket, volt régebben egy kártyám amit én is tönkretettem vele. A terheléstől olyan hangokat kezdett el kiadni a kártya amit korábban még soha, és ez utána is megmaradt... a világon semmi értelme az ilyen programoknak, én pont ezért nem veszek már használt kártyát. Ki tudja hány órán át furmarkolta az ökör user...Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
TTomax
félisten
válasz kovsol #13741 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy mindegyik TF tudta,de az ötlet 2008ban debutált a Computexen "Hybrid Frozr" névvel.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz kovsol #14935 üzenetére
Utána olvastam kicsit, a marketing duma ellenére csak 120 Hz-es panel van benne, nem mintha kevesleném, de a röhögésed kedvéért pontosítottam. Viszont Gaming módban valami trükkel úgy csinál papíron, mintha 240Hz-es lenne. Mondjuk ezt a részét nem fogom tudni tesztelni Annyira folyamatos a képe egy átlagos TV-hez képest, hogy először, ha nézed nem tudod, hogy mi a bajod. Továbbra se gondolnám kevésnek
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4770K, Gigabyte Z87-HD3, KLEVV Urbane 2400 MHz 2*8 GB, Gigabyte GTX 970 g1 Gaming, OCZ Agility 3, WD Green 1 TB, Scythe Grand Kama Cross 2, Noiseblocker Eloop stb.
-
jokeman
aktív tag
válasz kovsol #16790 üzenetére
Bocsi
Unigine Valley
És továbbra is csak Heaven Benchmark 4.0 nál van kikapcsolás....
Most tesztelgetem játékokkal.[ Szerkesztve ]
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
HSM
félisten
válasz kovsol #16906 üzenetére
Ez elkerülte a figyelmem. Ugyanakkor hogy volt ez mintavételezve? Szemre 500MS-es frissítéssel kiírni a frametime-ot? Ez átlagol így vagy mi? De ettől függetlenül nem túl meggyőző. Ezt úgy kell mérni, FRAPS-al megméred egytől egyig mindet, és készítsz belőle egy diagrammot. Az mérés, ez kicsit komolytalan.
(#16907) dergander: A mérés végén, tényleg, azt se vártam meg. Ott látni is, hogy a 970 Ultrán azért nem olyan magabiztos, mint a 670.
Én nem akarok állást foglalni újra a 3,5GB-os kérdésben, a megfelelő hírek topikjaiban már megtettem. -
-
ÁdiBá
veterán
-
Szinyák
őstag
válasz kovsol #17255 üzenetére
Bezony
Jaja haza megyek meg nézem a G. Score.-t is...
semmivel nem lenne jobb játékokban, Bench.ekel meg nem játszom akinek nem erre kell az szerintem pár 100 plusz pontért nem fog kidobálni 40-50 ezreket.... az 1000 éves 2 .generációs is jó még mindenre amióta meg van húzva van és bírja mái napig.. évente újra pasztázom ennyi
Szinyák
-
qad
senior tag
válasz kovsol #17683 üzenetére
Igen állítgatom, csak én nem lefele húzom a tdp limitet hanem felefele(tuningolom). A tdp-t akkor veszem le alapra amikor veszettül elszállnak az fps-ek. Most pl a kingdoms of amalur reckoningal játszok ahol 127 fps-en áll a számláló fixen(limitálva maxra). Na ide minek még tuningolni is? Egyébként megnéztem limit nélkül, menüben 800-900 az fps, játékban alap tdp szinttel is 220-280 fps. Vágjak rá 1 tuningot? Érdekel valakit ? DD
Nem cicereg, mielőtt valaki kérdezné D
-
dergander
addikt
válasz kovsol #17935 üzenetére
Nekem asszem a boost alapon 1380Mhz,szerintem kamatozik ha 1519re lövöm fel. Valamint még ami számít az a vram oc alapórajelhez képest elég durván növekszik az fps. A bios tweakelésnél is figyelni kell,észrevettem hogy ha túl nagy a 3D clock és a max boost közt akkor játékok alatt sokszor hibázik a kártya.
-
dergander
addikt
válasz kovsol #18057 üzenetére
Én már most vevő lennék rá,remélem frissítik még a maxwell bios tweakert,mert biztos ami biztos alapon nem akarok oda eljutni hogy laggoljon akár a GTA5 vagy a Witcher 3. Ezek a játékok biztos nem elégszenek majd meg 3.5GB alatt igy belefognak kóstolni a lassú igazságba.
-
Pc-man34
tag
válasz kovsol #18101 üzenetére
úgy értve,nem húzott,hanem gyári beállításokon lévő vga
mert ma jelezték,kifingott a vga-m,így jobban bele kell merülnöm,mit is érdemes vennem,a jó kis msi gtx780_oc lightning helyet..
170K van rá,bevallom gondolkozok 290x-ben is,de az nem ide illő
nvidia fan vagyok,mielőtt valaki letámadna..[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz kovsol #18206 üzenetére
Gondolom arra, hogy a Strix kártyákon szinte alig forog a venti, csak ha komolyabban játszik, így nem romlik el. Nekem is ilyen van, és tényleg egész nap meg sem mukkannak, csak ha beteszek valami komolyabb játékot, ami megisszasztja. Ha jól szellőző a ház, szinte nem is működnek.
MOD: Ja, a cicergés témához: Egyáltalán nem cicereg az enyém, mondjuk lehet, hogy csak én vagyok süket hozzá, mindenesetre én még egyszer sem hallottam.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
katt777
félisten
válasz kovsol #18225 üzenetére
Talán mert így a 2., amelyen TV-t v. filmeket nézek, ne adj isten AB monitor megy rajta, nem terheli a VGA-t? Ráadásul az amúgy letiltott (mert a játékok többsége hülye felismerni, melyik GPU mire való, állítani meg nem lehet) iGPU elérhető az ezt kihasználni képes alkalmazások számára. De ugye, mint írtam, nem az a kérdés, miért lenne jó VGA-ban.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest