Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
holozis_HUN #13085 üzenetére
Aranyáron van, annyit bőven megér ez a játék.
(#13086) svensson: Ok, sorry érte.
"Brotherhood óta nem érdekel az AC széria."
Tudom, erősen OFF, de: hogyhogyhogy? -
Rasiel
senior tag
válasz
Bjørgersson #13083 üzenetére
Érdemesebb SMAA-t használnod az élsimítás tekintetében.
-
Rasiel
senior tag
válasz
holozis_HUN #13081 üzenetére
"Hát nem tudom, forrást inkább nem írom le, hogy honnan van"
Ok, nem is kell, érthető.
1.07 hozzá a legfrissebb, ha jól emlékszem, akkor 1.05-től van benne a Physx, mint választható opció a grafikai beállításokon belül. A főmenü bal alsó sarkában tudod megnézni a játékverziódat. Akkor valószínűleg te az alapjátékkal játszol, érdemes lenne frissítened, mert, amikor kijött, sok volt rá a panasz, elsősorban a teljesítményt illetően.
-
Rasiel
senior tag
válasz
holozis_HUN #13071 üzenetére
"Esküszöm, nagyon nem jön be a grafikája, Bf3 köröket ver rá szvsz, Unityről ne is beszéljünk."
Ugyanazzal a játékkal játszunk?Viccet félre téve, nem vagyunk egyformák, elfogadom, ha neked nem jön be. Az AC3-hoz nagyon rég volt szerencsém, akkor sem játszottam vele sokat, nem igazán emlékszem már rá, így arról nem tudok nyilatkozni. Unity meg szerintem összességében nem szebb, mint a Black Flag.
Bugos a Black Flag-ben a Physx, emellett meg látványhoz nem is tesz hozzá, sőt... Néhol irreálisan eszi a gépet, van, akinél meg szaggat, meg-megakad tőle a játék, gyéren használj a GPU-t, stb.
(#13077) holozis_HUN:: Mely játékverzióval játszol?
-
Rasiel
senior tag
válasz
holozis_HUN #13066 üzenetére
Black Flag? Kapcsold ki a Physx-et a játékban!
Én egy GTX 780-al 1440p-ben játszok vele, all max., Physx OFF.
"nem is olyan szép"
Azért ezzel a kijelentéseddel vitatkoznék. -
Rasiel
senior tag
Én elsősorban időhiány és egyéb elfoglaltságok miatt nem követem a topikot, meg az új modellekkel már én sem vagyok tisztában. Fél füllel hallottam pár vitáról, de mivel engem nem érintett, így nem is foglalkoztam velük.
Valamilyen szinten sajnálom, hogy így alakult az egész, szerettem anno olvasni a "régi csapat" írásait, akik azóta eléggé eltűntek. Tudnék pár nicknevet felsorolni, de inkább nem teszem, meg amúgy sem ez a megfelelő topik erre. -
Rasiel
senior tag
válasz
hoffman_ #6975 üzenetére
Szívesen, erre nagyonis érdemes odafigyelni, mert elég komoly eltérés van a kettő állapot között.
(#6976) Isual: Win 8.1-re kiadott összes WHQL driverrel ilyen volt, tehát kb. 2013 vége óta.
DVI használata esetén eleve nincs is lehetőség ezt átállítani az asztali színbeállításoknál."Ilyen ez, ha kiszabadulsz a fórumok világából...gyorsan felejtesz..."
Sajnos ez van, pedig több hasznos infót is össze lehet szedni innen-onnan. Egyébként monitoros topikba hébe-hóba bele szoktam olvasni, de ott is csak elvétve láttam tőled kommenteket. -
Rasiel
senior tag
Ez egy régi NV driver issue. HDMI-vel és DP-vel fordul csak elő, DVI-on nem: alacsony kontraszt, magas feketeszint. Az Nvidia Control Panelen belül a színbeállítások résznél a Dynamic Range-et kell átállítani 16-235-ről 0-255-re és probléma megoldva. Egyébként én úgy tudtam, hogy az új Nvidia drivereknél már a Full Range az alapértelmezett beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- GT710 passzív videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest