Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz killer095 #10598 üzenetére
Volt itt hirdetés aprón, valaki hirdette, hogy angliából hozat 125e-ért Giga 1070-eket.
Lehet, hogy valós volt, és így be is jött neki.De ma már 140-ért is mennek megbízható (nem lutri) hirdetések is, sőt, boltban is kapni már 150e alatt, szóval már nem elrugaszkodottak az árak. Aki 1070-et akar magának, már nincs akadálya az egyszerű beszerzésnek.
(#10609) Puma K: Én inkább meg sem próbáltam. Pár hete sok garis használt 980Ti-t ajánlottak 125-ért szintén angliából, de nyugodtabb vagyok, ha itteni garancia van rá. Még ha vidkártyát nem is kellett soha gariztatnom, úgy is.
(#10611) KAMELOT: Nekem is 155e volt a Giga múlt héten, ami a mai árakat nézve könnycsorgatóan vicces, viszont iponból, és azonnal. (este 10-kor rendeltem, másnap délben a kezemben volt).
Ennyi volt a felára a magyar garinak és az azonnali átvételnek.
Ha valaki türelmesebb, és bevállalja a ph-s garit, ennyiért már MSI Gaming-et kap.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Tereljük vissza ON-ba a topikot. Köszi. Néhány offot töröltem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
s912
aktív tag
Sziasztok!
evga precisionX programmal, hogy az öreg ördögbe jelenítem meg játék közben az infokat (temp, fan speed, fps..) -
-
Locutus
veterán
Na beröffentettem a Zotac 1070FE-t én is. Igazából egy szavam nem lehet rá, coil whine zéró, legújabb driver fel, minden megy, minden gyors
60fps-re korlátozva a gta5 alatt kb 15 fokkal hűvösebb mint a 980 ref volt (FHD minden maxon, 2xAA). Alig pörög a mókuskerék is. Ja, és nem esik be 60 alá zőccséges területen se, míg a 980-al azért sok helyen.
Egy dolgot nem találok msot driverben, az adaptív vsyncet... ennek lett valami új magyar neve, vagy nincs már 10-es szérián?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest