- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Viktor77 #22679 üzenetére
Az egy oc kártya, ez meg egy sima. Amikor boltban kapható volt, drágább is volt. Persze hogy jobb, sőt ennél is biztos hogy van jobb, de igazából sokkal előrébb nem vagy vele.
Ha jól néztem az oldalon, az msi 60 fokig be se kapcsol, szóval szerintem lehet hogy menne az a hőfok feljebb, és a teszt végére indult be a hűtő, azért van ennyire alacsonyan. -
Zolás
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #22429 üzenetére
Jövő héten leszek otthon, megbeszéljük. Most olaszba várom a rakodást.
-
Zolás
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #22426 üzenetére
Kompatibilis az első szériával? Most cseréltem le az enyémet, az sima cm690. Ott porosodik szegény, értéke már nem nagyon van.
-
Zolás
addikt
Sziasztok.
Gainward Phoenix 1060 6Gb kártyám van, felrakható rá a Golden Sample biosa, vagy van valami hardveres akadálya a dolognak? -
Zolás
addikt
Lassan örülök, hogy karácsony előtt megvettem 90 pénzért a 1060 6GB Phoenix kártyámat. Azt hittem mostanra lemegy az ára, erre felfelé szalad.
-
Zolás
addikt
Sziasztok. Nemrég lettem boldog gazdája egy Gainward 1060 Phoenixnek, tökéletesen elégedett vagyok vele játékok közben. Viszont netezés közben fehér háttérnél vibrál a kép. Hunyorgok netezés közben, ez eddig nem volt. Van erre valami beállítás amit nem találtam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 3
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged