- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
Remek kártya garat!
Nem mondtam olyat hogy ide már titan x skill kell és azt sem állítottam hogy márió fog menni médiumon. Azt állítom hogy 15-35 fps-ed lesz ugyan azok a beállítások mellet. Ami nem nagyobb túlzás mint amit te állítasz az én általam leírt dolgokról.
Ezek a tesztek amiket linketél helyesek. Azért tennék még egy próbát v-sync mellet is. Mert ha nem G-vagy Freesync-es a monitorod, igen csak szükséged lesz rá. Amivel már ott leszel közel a 30 fps-hez.
Az meg hogy erre mekkora szüksége van az embernek egyéne válogatja. Nekem sajnos létfontosságú mivel folyamatos képtörések mellet pl: repülőről célozni lehetetlennek tűnt. Hidd el próbáltam nélküle. Természetesen elhiszem ha neked erre nincs szükséged. Vagy G-synces monitorod van. Ezért mondom hogy mindenkinek más az igénye.szerk: Sajnos engem a képtörés már ezelőtt 5 évvel is zavart még a wow-ban is. Örülök hogy ma már az 1060-as kártya mellet a legtöbb helyen FHD-ba megengedhetem hogy v-syncet használjak. A Witcher3-ban is használom, de ott egyértelműen kevesebb gondot okoz például az elhagyása. Sajnos nekem ez már létszükséglet. De ez nem azt jelenti hogy másnak is az kell hogy legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged