- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz
jacint78 #11904 üzenetére
'GTX 1060-on maximum 6.2A áramot mértem egyminimálisan húzott kártyán a tápcsatlakozón. Erről megy a GPU, a ramok kapják a delejet a PCI-expresszből, ez egy klasszikus kialakítás.'
Arról beszélek hogy nem csak a tápcsatlakozóról megy a gpu, pedig ezt írtad, nem lehet külön mérni és találgatni a gpu fogyasztását egy tápcsatlakozóról. Nem releváns a mérésed, nincs értelme továbbiakban reagálni az elméleteidre. Referencia GTX 1060-at linkeltem, ez felel meg a gyártó specifikációknak.
(#11606) jacint78 válasza sutyi^ (#11605) üzenetére
Megnéztem Ipon hiba statisztikákat, és semmi nem támasztja alá az elméleted. Bestmarkt szervizes annyit mondott a Gigabyte náluk az egyik legmegbízhatóbb, egyedül a venti gyengébb minőségű, időnként portalanítani kellJól mondod, ezek a Te méréseid, és elméleted, képeid. Nincs velük gond, csak kijelentő módban írsz határozott dolgokat amiket rajtad kívül senki nem tud alátámasztani. Kérlek linkelj pár hitelt érdemlő oldalt, ami téged igazol. Nincs értelme továbbiakban reagálni ennyi sületlenségre. (attól hogy kicsit hajlik a nyák még nem lesz baja).
A szakik, akik saját méréseket végeznek, áltudományos magyarázatokkal, és ettől írásuk hiteles, szakmai hivatkozás nélkül, igazán hitelt érdemlőek
Akkor gyere vissza ha bármit alá tudsz támasztani hitelt érdemlő statisztikával, és elismert szakmai oldalak publikációjával, mérési jegyzőkönyvet sem láttam nálad
l
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest