Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:37

LOGOUT.hu

nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4263) opr


opr
veterán

Üdv népek!
Van egy ujdonatúj gigabyte gtx 1050Ti kártya. Legfrisebb win10, legfrisebb nv driver., HDMI kábellel rákötve egy monitorra.
Van egy olyan gondom, hogy ablakváltásoknál sokszor elsötétül a kép egy kb fél mp-re. Máskor nem, egyébként tökéletesen működik, de pl ha unreal engine és chorme között váltogatok, akkor az esetek 90%-ban van ez a villanás, és az őrületbe kerget.
A power management mode-ot próbáltam állítgatni, semmi változás.
Lehet ezzel csinálni valamit?

Ha mondjuk unreal editor és egy olyan tab között váltok, amin egy teljes képernyős videó van (ami elég gyakori, lévén most tanulom az egészet...), akkor az esetek 100%-ban történik ez meg.
Valami brutálisan idegesítő. :(

Van itt olyan, aki tapasztalt ilyet, és tudja a megoldást?

Előre is köszönöm a segítséget!

szerk: sőt, ha chrome-on belül váltok tabok között, akkor is elsötétül aztán újra megjelenik a kép, pláne ha az egyik tabon fullscreen video van... Utána nincs ilyen, ha maradok a tabon nem csinálja.

szerk2: Storno, megoldva, úgy néz ki, megvan a megoldás a problémára, a 100. google keresés kidobott egy nvidia fórumot, amiben volt egy link egy másik topicra, amiben leírták ezt:
NVIDIA control panel - Adjust desktop color settings - Content type reported to the display -> Desktop programs.
Most úgy néz ki, nem villog, szóval ha valakinek chrome alatt, vagy videólejátszáskor, filmezéskor, youtubeozáskor, pláne ha nem fullscreen, vagy úgy általában ablakváltáskor pillanatokra elsötétül a monitor vagy villog/villan egyet a kép, megér egy próbát. (Azért fogalmaztam ilyen hüyén, hogy minél több kulcsszó legyen benne, sorry. :DDD)

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.