- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
KillHates #2501 üzenetére
Na-ja. De nekem itt a hangsúly azon van, hogy nem akarok még procit meg lapot cseréllni. Főlleg nem Intelre. A Phenomok meg még az új stepping előt elég gyerekcipőben járnak. Sli-s lap sincs alap kategóriásabban AM2+ ból. Az enyémben meg sztem elég gyengén muzsikállna egy Phenom. [játékra amúgysem ajánlják...
]Most nemrég[1 hónapa]cserélltem a 6400+os BE-t, és elégé meg vagyok vele elégedve. Az M2N32-SLI Deluxe WiFi Ap Solo alaplap is nagyon zsír, és nem érné meg nekem eladni.
A lényeg az lenne, hogy május 2.-ára mindenképp kész kell legyen teljesen a gép mert lanpartyra már SLI-vel szeretnék menni.Igazából ez a fő ok, amiért GTX SLi-re váltok. Most arra nincs pénzem[sőt, sztem az elkövetkező időkben sem lessz sajnos], hogy vegyek egy procit, és egy lapot, meg tápot, meg ramot...
Elvileg kaptam egy ajánlatot 28ezerért egy EVGA 680-as SLI-s lapra, de ugye abba még proci is kell. Meg a táp sem 10 Ft...A párnácskák megvannak, ma este szerkesztettem alá szépen.
Mennyit kapnék most a lapomért, meg a procimért+a tápért? Őszintén?!? Na ugye, hogy nem sokat. És én abban biztos vagyok, hogy nem lehet olyan nagyon szar ez a proci, ahogy beálítjátok... 36/3800MhZ-n ez simán el fog nekem szaladgállni, és úgy azért már elég "combos lesz" az én szememben
Ti mit tennétek a helyemben, ha kevés pénzből kellene gazdálkodnotok??
djtoomi:én igazából, csak belülről szeretném befeketíteni
De lehet, hogy mostmár megvárom az új házat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest