- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
Játékos #18795 üzenetére
Mehetek veled legközelebb vásárolni?
Tényleg csúnya dolog. Ha még átcseréli valaki és úgy fizet érte normál összeget az ok, de a hazakísérős az már durva, biztos régen volt és szegény voltál mint a templom egere és utána gyóntál, úgy már elfogadom.
Nekem életemben egyszer volt csak zsebben hazakísérem dolgom és nagyon-nagyon megbántam. Voltam kb 12, amikor egy táborban megtetszett 1 srác matchboxa. Nem lehetett már kapni olyat, eladni nem akarta így az utolsó napon kicsempésztem a wc-be aztán másnap hazavittem. Olyan elkeseredett volt a srác, hogy ha most mennék vissza az időben jókora pofont adnék magamnak és ez még csúnyább dolog, mert itt nem egy mocsok multi lett megkárosítva, hanem az a gyerek, aki tényleg sír a játékért.
Egyébként terveztem, hogy visszaadom neki, mert miután hazavittem soha nem játszottam vele, gondolom féltem is, hogy lebukok otthon (volt vagy 200 matchim, de anyám mégis tudta melyik új) meg a lelkiismeretem is furdalt. Na pont ezért vagyok vele úgy, hogy ha másnál látok egy jó cuccot akkor inkább irigykedjek (ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy magamban elmondom minden kocsognak, de szépen megcsodálom és talán egyszer nekem is lesz), de ne vetemedjek ilyen galád dologra. Persze egy multi az más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest