- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #11999 üzenetére
ha 13al megtoldod akkor most van egy GTX280 AMP!od
-
NFree
addikt
válasz
keIdor #11985 üzenetére
Hogy a viharba,
S akkor mi lessz a gtx 285-el az sem fog kevesebbet kajálni, mert én csakis a fogyasztása miatt akartam megvenni.
Vagy annyit húztak az 55nm-es 260-on , hogy fogyasztásba befogja a 65-öst?
Meg, ha ennyit kajál vszinű fűteni is fog rendesen akkor mi lessz a gtx295-el? vagy naygon lekorlátozzák az órajeleit?
Szerintem ez nem lehet mérvadó. Mert ha az akkor ezt az nv benyalta. -
Azt tudjuk, hogy ezek hány sp-s kártyák?
Mondjuk érdekelt valakit valaha, hogy egy vga mennyit fogyaszt?
-
laragirl83
őstag
Én most 180.84-et használom, minden tuti!
-
engusz
veterán
-
Erdei88
veterán
Sziasztok! Gigabyte gtx 260oc-n hol lehet beállítani hogy a hdmi kábelen jöjjön a hang is? Összekötöttem a tv-vel és kép van hang nincs. Ehhez is driver kell mint az Ati kártyáknál?
-
zsolt1129
addikt
Na ezt jó hallani
. Akkor szerintetek érdemes felrakni a beta verziót?
-
RZS
tag
viszonyitaskepp!
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130433 -
biggamer
veterán
EVGA SuperSuper clocked GTX 260 55nm at 675MHz tested : [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Beowulf_78 #11960 üzenetére
Ott írja ... Vösző egy GF GTX 200 vagy 9800 szériás kártyát és vársz a támogatásra. Physx-re ott lesz a Mirror's Edge és a Cryostasis ... Stereoscopic 3D meg a Bioshock 2 lesz valamikor. Video Processing-hez vedd meg a Badaboom-ot. Image Processing-hez meg photoshop.
-
TTomax
félisten
FC2 is hibátlan lagmentes... és gyorsabb is....
-
TTomax
félisten
180.88...NFSU kisimult röcmentesre,és mintha megint minden gyorsult volna....
-
TTomax
félisten
úgy nézem a 188.88-as béta driver megint jó lesz....
-
engusz
veterán
válasz
Beowulf_78 #11954 üzenetére
Ja, azóta néztem képeket a kártyákról, szerencsére a legtöbbnél nem fut matarica a csavarok fölött.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
engusz #11950 üzenetére
Én megbontottam már a BFG-t újrapasztázás miatt, és nem volt rejtett csavar. Gondolom annyira nem érdekli őket, az XFX meg azért rejti el a csavart, mert őt meg érdekli hogy ne legyen gari időn belül megbontva.
mod: Ne a példámat ragadd ki, hanem a lényegét, hogy a kinézet semmit se ér. Én azt mondom nem fogja megérni cserélni a gyári hűtőt. Eleve a gyári hűtő kiviszi a házból a meleget, ez meg mivel ráfújja, jóval melegebb lesz a házban, mivel nincs légcsatorna. Kizárt hogy jobb legyen mint a gyári. Ha jobb is lesz, max. 4-5 fokkal, ennyiért meg ki fogja garanciavesztetté tenni pl. az XFX 280-at?
Szvsz. senki. Ehhez nekem minimum 10-12 fokkal kellene jobban hűtenie minimum, ebben az esetben talán meg fogja érni.
-
engusz
veterán
válasz
Beowulf_78 #11952 üzenetére
Az általad említett hűtőkről köztudott, hogy nem érnek szinte semmit sem. Elvétve találni egy-két user postot, hogy náluk szuperül hűtő... Viszont a korábbi Accelero Xtreme-ek már bizonyítottak.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Laraxior #11941 üzenetére
Az hogy jól néz ki nem jelent semmit....VF1000 is jól néz ki, és egy kalap fingot nem ér. Thermaltake DuOrb is jól néz ki, szintén nem ér szart se.
Meg kell várni a teszteket, ami persze semmit se fog mutatni a realitásból, szóval az megy tutira, aki fórumos tapasztalatokat leszűrve fog dönteni. -
engusz
veterán
Itt talán annyira nem, feltéve, ha az utolsó, harmadik ventilátor, ami pont felette van, át tud fújni annyi levegőt a bordák között, hogy ez a modul is "profitáljon" belőle. Ha működik az elmélet, akkor szerintem nem lesz gond. Ellenekző esetben elég nagy balgaság lenne az AC részéről. (Főleg, ha már a Thermalright-nál látható, hogy kevés a VRM hűtés.)
-
engusz
veterán
válasz
Brenyo #11945 üzenetére
10.000 Ft körül fog nyitni, aztán szépen lassan lejjebb megy, ahogy az eddigi Accelero Xtreme-eknél is volt... viszont, a hűtő cseréje garancia vesztéssel járhat, mivel jól le vannak ragasztva a csavarok is, pont ott, ahol el kell kezdeni a hűtő bontását. Vagy csak az XFX-nél?
-
engusz
veterán
Ezekből a képekből most már tudjuk, hogy valószínűleg lesz Arctic Cooling hűtő a GTX sorozatra. Ha csak nem kizárólag az OEM piacra szánják, mert mondjuk a korábbi Accelero Xtreme darabok nem mentek annyira jól. (Köszönhetően pl. annak, hogy már kint volt az új generáció mind a két gyártónál, mikor az előzőhöz megérkeztek az AC hűtők.)
Pontosan már nem emlékszem, de mintha az nVidia a hetekben engedte volna meg a gyártóknak, hogy eltérhetnek a referencia kialakítástól a GTX-ek esetében. Az AC-s I3D lehet az első fecske ezek közül.
-
Szuperboci
senior tag
válasz
Beowulf_78 #11938 üzenetére
Megbíznék magamba 100% osan hogy nem baszok el semmit akkor megcsinálnám
De tudván magamról, hogy kétbalkezes vagyok ,esélytelen
Mondjuk a takaritást nem tudom hogy oldják meg,vagy ezt nem is kell?
Lauda: müködik ,youtube on van egy rakás videó róla, hogy kell elkészíteni
És még design os is .
-
zsolt1129
addikt
válasz
Szuperboci #11934 üzenetére
De durva. Pedig ennyi olajban mennyi rántotthúst ki lehetett volna sütni
.
-
NFree
addikt
válasz
Szuperboci #11934 üzenetére
Ha jól látom valami olajat használ, Prime+fánk= sülkrumpli rántott hússal csak bele kell meríteni egy olyan fritőz izével
-
Szuperboci
senior tag
-
NFree
addikt
Azért csak a radit kell bele tenni, annak meg mind1, két csővel kivezetni a hideg vizet, és kész.
ha minden vizezve van akkor simán mükszik, a vinyó ahogy Lauda említete úgy sincs tuningolva az elvan , max kapnak 1 ventit oszt csókolom.
Nyáron jól jöhet mikor a szobába van 30 fok. Én ha vizeznék tuti megcsinálám, csak az a bibi egy jó víz rendszer vetekszik majdnem 1 kis gémer gép árával, mire összepakolja az ember. -
Cyberpunk
félisten
Igen ezen már én is elgondolkoztam
A videóban mutatják hogy belemártják a virágot a nitroba és szétfagy aztán meg ráütnek egy kalapáccsal és össze törik mintha üvegből lenne.
Na már most ha a virág így jár akkor mi lehet a kondikkal stb, bár azokat nem mártják bele
De azért kapnak azok is az elején lehet miután kiolvad annak a lapnak vége -
Laraxior
titán
jujjujj...de tuningidő van
-
válasz
Szuperboci #11912 üzenetére
Nem is fog csalódni.....
Mondjuk full hd-ben 50-szeres AA-val nem fog menni fullon....
-
TTomax
félisten
válasz
Szuperboci #11910 üzenetére
éppen ezt akartam irni...
-
Cyberpunk
félisten
Gyerekek milyen frankón megy a kártyám Grid-ben max graf 16xQXCSAA átlag 70 fps
nem semmi. Na persze nem ennek van a legnagyobb gépigénye de azért egy NFS elbújhat mellette
-
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #11903 üzenetére
miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W