- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
válasz
tome.jr #10590 üzenetére
minden le van írva az adatlapomra... párhuzamosítani? egyszerűen sorba van kötve minden. Nem tudtam volna semmi extrát mondani
a radiátor -
Bizony ám, hogy lehet. Ezt néztem pl., így jár hozzá a hűtő is.
Tehát akkor nem szélesebb, mint a ramok, csak magasabb? Mert akkor lehet beújítok vele.
NFree: most mé',?
Van ott még az az orvosi ragasztó is, nem találtam szigszalagot, ezt meg kivettem a kocsi eü dobozából.
-
tome.jr
addikt
Laraxior: Komoly a hűtésed, anno ezt próbáltam megkérdezni tőled, hogy hogyan néz ki mikor az adatlapodra irányítottál. Onnan szerinetm nem jön rá az ember, hogy pl. párhuzamosított rendszered van-e és az extreme radi az mekkora valójában. Ezt még most sem tudom. Egyébként grat.
-
Henk
veterán
-
Henk
veterán
Viccnek szántam.
Engem érdekel,hogy néz ki a gépem.Megjön a vga hűtő akkor kész lesz teljesen,akkor csinálok képeket is róla.
Majd próbáld meg a clear sky-t 1680x1050-ben minden max és driverből anizotróp szűrés 16x.Bevagánykodtam egy ilyennel aztán kaptam egy 8 fps-t azt egy kicsit letörte a kezdeti lelkesedést. -
Stalker CS: Vista, DX10, minden kimaxolva 45-70 fps.
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10551 üzenetére
Felháborító, hogy mit műveltek.
Emlékszem, nem is olyan régen bejött ide a srác és senki nem akarta neki elhinni, hogy 3db 260-as GTX -e van. Akkor is csak oltogattátok amit már akkor sem értettem, hogy mire föl és képeket kértetek tőle meg eredményeket. Ha jól emlékszem, akkor töltött fel képet, most itt van pár eredménnyel és a sok okostojás elkezdi oltani, hogy ennek mi értelme.Áruljáok el nekem, hogy miért ne építhetne ő 3 kártyás rendszert otthon?
Ez a hobbija, szeret tesztelni és ezeket megosztja(taná) veletek(ünk). Ha tanácsot akarnátok neki adni, akkor lehetne azt normális hangnemben is, nem ilyen alpári módon, ahogy azt egyesek teszik, de tisztán látszik, hogy a jóindulat egyikőtökben sincs jelen.Az ostobaság kérdésében is neki van iagaza véleményem szerint, jelen esetben mindenképp.
Ez a folyamatos kifestőzés meg... biztos sok volt a por. -
Laraxior
titán
Így néz ki Nálam a GTX280 OC AMP ingyombingyom verzió
756/1566/2520MHz -
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #10570 üzenetére
Borult az elmélet sajnos. Itthon még nincs is AMP2-es...azok mind AMP-osok voltak, amit néztem.
Úgyhogy ha összejön a 280-as, akkor az lesz, azt annyi...
-
PyroS
senior tag
Üdv mindenkinek.
Leszeretném cserélni a Galaxy 8800Gt-et valamilyen GTX260-ra.
Melyiket érdemes megvenni?
XFX GTX260 576M 896MB
GIGABYTE GV-N26OC-896H-B GTX260
GIGABYTE GV-N26-896H-B GTX260
XFX GTX260 896MB DDR3 XXXHa jól tudom akkor a Gigabyte 260OC az 216sp,ugye?
-
Henk
veterán
válasz
TOTAL LOKI #10569 üzenetére
Szerintem ott a játék bugos.Ezt a víz kérdést más is mondta már,de mondjuk ő ati kártyával próbálta.Esetleg próbálj egy újabb beta drivert de nem hiszem,hogy segíteni fog.
más: ez a tri sli dolog nem a teljesítményről.Én is megvettem az sli-t anno.Sőt lecseréltem a 88gtx-et 98gtx-re csak azért mert azt akartam,hogy az új legyen a gépembe.Gyakorlati haszna persze semmi nem volt,illetve annyi,hogy nem melegedett annyira.De ez nem erről szól. -
TazLeacher
nagyúr
Kezdek tanácstalan lenni. Vévignyálaztam most pár külföldi tesztet, ahol a 260AMP2-t hasonlították össze a sima GTX280-al. 5 tesztben is 1-2% körül volt a különbség. Létezik ez?
-
TOTAL LOKI
tag
Hello! Segítséget szeretnék kérni ugyanis tanácstalan vagyok. Egy MSI Geforce 260gtxet vetem és grafikai bug jelentkezik egyes játékoknál. A legfrissebb cucc most a Call of duty új része. A víz effektekkel gondom van, hol eltűnik, hol visszajön. Más bug itt nem jelentkezett. Az opr rendszer vista ultimate 64bit. A legfrissebb drivert pedig az nvidia honlapjáról szedtem le. Aki tud, az segítsen már!
A választ előre köszi!
-
pzske
aktív tag
Statistics
Average FPS: 42.78
Duration: 37.26 sec
CPU Usage: 47%
System memory usage: 64%
Video memory usage: 86%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (59 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 62
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 280
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHzSzerintem nem rossz eredmény sokkal szarabbra számítottam megmarad a kari.
-
Laraxior
titán
válasz
schwartz #10532 üzenetére
Tény hogy nem ér semmit..de viszont szépen mutat...ez a lényeg, volt idő amikor én is majdnem eltévedtem... De hálistennek megmaradtam az egy kártyás rendszernélmindig a legerősebb legyen benne és nincsen probléma, mondjuk most kihagyom a GTX295öt,de csakis víz miatt. GT300at simán beteszem a gépbe.
Gondolkodtam hogy az a 3 GTX260 mennyire fűtheti a rendszert ha nálam nyitott ablaknál 2-3 fokot nől a víz hőmérséklete game alatt -
Beowulf_78
addikt
válasz
schwartz #10563 üzenetére
"Persze, csak joindulatbol megy a szemelyeskedes..."
Az én részemről nincs semmi egyéb mint amit már le is írtam. Az emberi butaság határtalansága ilyen negatívságot vált ki belőlem.
Mint pl. ezek után, az SSD ár/teljesítmény arányának a boncolgatása.
Félelmetes...
Nem sajnálom én senkitől amije van. Mindig is távol állt tőlem az irígység.Sztem nem ennek a tulajdonságnak az előtérbe helyezése vezette a hozzászólókat.
-
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10554 üzenetére
Jó hát nekem semmi közöm a gépedhez, csak próbáltam magyarázni, hogy miért ilyenek a reakciók.......
Írtam, hogy nem bántásként, és nem is akartam túlmenni semmilyen határon, és szerintem nem is mondtam semmi rosszat.
Ezzel be is fejeztem az "észosztást"schwartz: .............
-
tome.jr
addikt
válasz
Motion_Blur #10558 üzenetére
Rendben, remélem ott nem lesznek kiakadva 3 GPU-tól és nem azt fogják nézni, hogy mennyibe került és mire költötték volna helyette.
-
tome.jr
addikt
válasz
Motion_Blur #10556 üzenetére
Nem, mivel még nincsen kész (elég durva lesz). De nem is merem mert akkor aztán tényleg kapok majd hideget meleget. Nem akarom jobban felhergelni az embereket.
-
tome.jr
addikt
Kösz a tanácsot de marad a jelenlegi rendszer. Mondhatsz érveket, biztos vannak is, de azért azt ne gondoljátok komolyan hogy akkor most gyorsan meghírdetem a kártyákat mert nem tetszett nektek az eredmény. LOL. Minden tiszteletem a tiéd ne vedd sértésnek. El lehet mondani így is a véleménytt mint te. Akkor ha másnak nem dísznek megtartom őket, jól mutatnak így egyben.
DE ez csak EGY eredmény volt. Nem elhamarkodott véglegesen ítélkezni a 3 way fölött? Sajnos valamiért nálam nem megy a Crysis benchmark, ott sokkal jobb eredménye van pedig. Persze tudom ez sokaknak nem mérvadó. Nekem pl igen.
-
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10550 üzenetére
Azért oltogatnak, mert értelmetlen amit csinálsz, és nem vagy hajlandó belátni, pedig ez a napnál is világosabb. És sokszor össsze-vissza dobálózol a dolgokkal, amiből nagyon látszik, hogy .....khmmmm..... van még mit tanulnod........
És a másik "probléma" pont ebből következik, mert egy ilyen rendszer nem való avatatlan kezekbe.Beowulf_78: grat
-
vers
tag
válasz
tome.jr #10550 üzenetére
talán azért hözöng mindenki mert tényleg marhaság a 3 kártya,
gondolom azt se tudod hogy müködik , mindegyik kártya külön frameken dolgozik
igy 3 framen egyszerre, amit a processzor se bir az tuti
de még van 2 frame csuszásod is az irányitáshoz képest....
a mikroakadásokrol má nem is szolokadd el a 3-ikat és vegyél egy ssd-t rendszerwinyonak, hidd el meg fogod köszönni a tanácsomat
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10550 üzenetére
Írtam ilyet hogy kurvázom?
Sztem nem, szóval ne fantáziálj...
Nézd...ez egy hardverekkel kapcsolatos szakmai fórum javarészt. Ha pedig megnézik az én illetve a te adatlapodat, akkor igen...tényleg el fogják tudni dönteni a többiek ki az ostoba.
Híínnye vazze!
(Ostoba) őstag lettem!
-
tome.jr
addikt
válasz
Beowulf_78 #10546 üzenetére
Szerintem a hsz-eid minősítenek téged és mindenki el tudja dönteni ki az ostoba.
Csak azt nem értem hogy miért van így mindenki felháborodva azon, hogy beírtam egy 3 way eredményt.
Te kurvázol és 240k-ból jó eséllyel AIDS-es leszel, én inkább 3 way-t építek.
-
ImI87
őstag
válasz
tome.jr #10543 üzenetére
Figyi tesó!
Ha van kedved "értelmes" rendszert építeni, akkor szerintem a 3db 260-ast cseréld le 2db 280-asra.Szerintem az lenne a legkézenfekvőbb. Pénzbe kb pont beleférne, és teljesítményben tuti nyernél vele. Emellett nem fogyasztana annyit, a helykihasználás is sokkal jobb lenne, és nem lenne a szarakodás a TRI-SLI-vel.
Mondjunk még érveket, vagy ennyi elég lesz?
Ezt most szigorúan jóindulatal mondom.
Láthatod te is, hogy a 3. kártya szinte csak dísznek van.......
-
vers
tag
hát ha a 3 kártya teszi boldoggá akkor megérte
én inkább egy gyors ssd-t vettem volna
de két darab 4870X2 is jobban megérte volna, végülis az 4 gpu nem csak 3 -
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10543 üzenetére
"Inkább te veszed személyes sértésnek azt amit írtam és érzelemmentesen nem igazán tudsz nyilatkozni. De ezt már megszoktam tőled."
Ebben igazad van. Tudod miért van ez? Mert az emberi ostobaság "fáj", és mindig is fájni "fog".
Félre ne érts...nem irígylem tőled, mert lenne rá keret, csak ésszel költekezem, és inkább minden reggel "nagykanállal eszem a kaviárt" mint ilyen ostobaságokra költsek, aminek nem sok értelme, a gizdulást kivéve."A kurvázásban meg segíthetnél, nincs tapasztalatom benne."
Dugjam meg helyetted? Mit lehet ebben segíteni?
"Szippantasz" előtte egy kicsit, leöblited egy kis whisky-vel majd utána már megy minden magától. 240k-ból jópár napig "fullon" lehet lenni.
-
Davidsned
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #10538 üzenetére
Jo, de minek igy kifakadni
; sztem inkább csak a sli jogosultságát próbálta hangoztatni, az meg rendben is van.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #10541 üzenetére
Ennyi.
Az a baj hogy tome.jr-en kívül mindenki így gondolja ahogy te, vagy akár én.
Ezt nevezik úgy hogy széllel szembe pisál a topikban. -
tome.jr
addikt
válasz
Beowulf_78 #10538 üzenetére
Nincs bennem tüske, nem amiatt teszteltem. Először is kétségbe vonta elég sok ember hogy 3 way rendszerem van ami elég szarul esett, de túltettem magam rajta. Másrészt meg többen kértek eredményeket és gondoltam eleget teszek ezen kérésnek. Tisztában voltam vele, hogy nem sok embert fogok ezzel meggyőzni, sőt senkit és nem arra számítottam hogy mindenki rohan a boltba +2 VGA-t venni. Inkább te veszed személyes sértésnek azt amit írtam és érzelemmentesen nem igazán tudsz nyilatkozni. De ezt már megszoktam tőled.
A kurvázásban meg segíthetnél, nincs tapasztalatom benne.
-
schwartz
addikt
válasz
tome.jr #10539 üzenetére
Mit vennétek inkább játékra Core i7 965-öt 250k-ért vagy +1 GTX-et 65k-ért? Mert kb mind a kettő ugyanannyi teljesítménynövekedést hoz játékok alatt
Hoz egy fenet annyit az a Core i7...
Kulonben, ha alapnak a ketkartyas rendszered vetted, oda sem a + i7 965 sem a harmadik VGA nem eri meg a befektetest. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
tome.jr #10539 üzenetére
Már bocs, de ha külön driverrel tesztelted, akokr aztán végképp sok értelme van. Akkor miért nem tesztelted mindet az újabb dirverrel?
Miért, valaki a kezedbe nyomott 200K-t, hogy ezt minden áron a számítógépre kell költeni, vagy mi van? Én spec, ha ilyen ku*va sok pénzt akartam volna elkölteni a gépre, akkor inkább veszek egy normális monitort. Félre ne érts, nem fikázom a monitorod, de ha a 3GTX helyett vettél volna 1 db 280-ast, akkor már egy f@sza kis Eizo is belefért volna....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10539 üzenetére
Ki mondta hogy a Nehalem megéri? Az se éri meg.... szóval a kettő közül leginkább egyiket se.
Miért nem elég az SLI teljesítménye? Melyik játékban tapasztaltad hogy kell a többletteljesítmény?
Az a +7fps amivel jobb átlagban... 80k-ért.
Félelmetes.
11k/fps. good deal!
-
tome.jr
addikt
válasz
TazLeacher #10535 üzenetére
Talán azt is meg lehetne nézni, hogy két külön driver-rel teszteltem a 3 way-t és az újabbal avr-ben +7 fps (tudom ez nem sok), de max-ban +25 fps (az már valami). Ez is azt mutatja, hogy az újabb driverekkel egyre jobb lesz a 3 way. Az meg hogy kinek mi mennyit ér meg egy külön dolog. Mit vennétek inkább játékra Core i7 965-öt 250k-ért vagy +1 GTX-et 65k-ért? Mert kb mind a kettő ugyanannyi teljesítménynövekedést hoz játékok alatt csak van közöttük majdnem 200k különbség. Szóval, hogy mi éri meg azt hagyjuk.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
tome.jr #10531 üzenetére
Gondoltam hogy innen fúj a szél...
Frankón nem értelek.
Ekkora tüske maradt benned mert azt mondtuk játékra nem alkalmas a 3 way SLI ? Linkeltél egy olyan eredményt, ahol pont megy...a bench legalább is.
Nem hiszem el hogy mit nem lehet érteni azon hogy ahhoz képest amennyibe kerül nem skálázódik jól. 240k csak a VGA-id összege jelenleg.Más ebből egy iszonyat jó kis gépet rak össze, ekkora összegből. Ehhez képest még mindig kíváncsi vagy a véleményemre 26x is?
Egy rakás szar az eredmény ár/teljesítmény arányban, a 3 way SLI meg egy kalap meleg fingot se ér.
SLI-hez képest meg aztán sehogy se skálázódik, pont ahogy mondtuk.
SLI:
Average Results
Average Framerate: 55,34
Max. Framerate: 71,09
Min. Framerate: 44,063 way SLI (180.48 - PhysX ki)
Average Results
Average Framerate: 62,86
Max. Framerate: 96,23
Min. Framerate: 43,41A max. fps javult látványosan. A minimum fps viszont semmit, és az átlag is csak minimálisan. Hozzá is teszem gyorsan hogy a max. fps a legkevésbé befolyásoló. Sokkal nagyobb "eszmei" értéke van a minimum és az átlag fps-nek.
Már ne is haragudj de jobban tetted volna ha a 240k-t elkurvázod egy kis "kólával" megspékelve, mint hogy itt bizonygatod mennyire hatékony a 3 way SLI.
-
TazLeacher
nagyúr
A tápot még esetleg bele lehet számolni, de a lapot már nehezen, mert olyan (értelmesÖ lap, ami viszi az SLI-t, de nem tri, kevés van...úgyhogy az már a 2kártyához is kell.
De én is úgy gondolom, hogy az SLI nem rossz biznisz. +100% pénzért +80% teljestmény a számtechben nem olyan rossz.
-
Henk
veterán
válasz
TazLeacher #10535 üzenetére
Meg add hozzá s tri sli-re alkalmas lapot meg a tápot.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
tome.jr #10527 üzenetére
Ha az 1 kártáy eredményedet vesszük 100%-nak, akkor:
1 kártya 65K - 100%
2 kártya 130K - 186%
3 kártya 195K - 201%Arról meg ne is beszéljünk, hogy a 2 káryás SLI-hez képest a gépbe belefektetett +65K (tehát a 3. kártya ára) minössze +9% teljesítménynövekedést hozott! Ezt nevezem én biznisznek!
-
-
tome.jr
addikt
válasz
Beowulf_78 #10529 üzenetére
Pl azok akik azt mondták hogy az sli halott és egy kártya is elég csak jól kell választani. Most be lehetne bizonyítaniuk hogy igazuk volt és hozhatnák a single eredményeiket. És félre ne érts nem okoskodásból vagy villogásból mondom, Csak múltkor mindenki nagyon okos volt és részletesen elmondták miért nem jó az sli.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #10529 üzenetére
Gondolom a Single részre gondolt...
-
TazLeacher
nagyúr
Újrapasztázni póbálta már valaki?
Én most csináltam meg a GTS-eket, és nagyon komoly javulást sikerült vele elérni.
-
tome.jr
addikt
Far Cry 2 benchmark, Vista 32 bit, DX10, ultra high, 8AA
GTX 260 216 sp: (178.24)
Settings: Demo(Ranch Small), 1920x1200 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(8x), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
Single:
Average Results
Average Framerate: 29,74
Max. Framerate: 38,55
Min. Framerate: 23,74SLI:
Average Results
Average Framerate: 55,34
Max. Framerate: 71,09
Min. Framerate: 44,063 way SLI:
Average Results
Average Framerate: 59,87
Max. Framerate: 83,34
Min. Framerate: 44,553 way SLI (180.48 - PhysX be)
Average Results
Average Framerate: 61,08
Max. Framerate: 97,00
Min. Framerate: 44,083 way SLI (180.48 - PhysX ki)
Average Results
Average Framerate: 62,86
Max. Framerate: 96,23
Min. Framerate: 43,41Jöhetnének eredmények összehasonlításnak.
-
TazLeacher
nagyúr
Mindenkinek:
-
válasz
Motion_Blur #10522 üzenetére
Szerintem marad ez a felállás egyenlőre. A T220-at elpasszolom, ha megjön a garis csere és nyomom tovább a 710T-n full-fullba a gémet.
-
válasz
Motion_Blur #10519 üzenetére
De legalább van tartalék a cuccban!
Egyébként itt van mellettem a T220, csak pixelhibás és megy vissza garba hétfőn.
-
ImI87
őstag
válasz
Motion_Blur #10498 üzenetére
Nagyjából igazad van, de ez az Undercover egy rakás szar.
Nekem is voltak 3X FPS-ek, és akkor feltettem a kérdést: Miért fut ilyen szarul, mikor nem mutat semmi extrát?Grafika nem nagy eresztés, szal ez (is) egy optimalizálatlan fos.
(Saját véleményem, hogy az egész játék egy hulladék.........)Sima Crysis-t leszámítva, ez a húzott 280 mindenre elég 1920*1200-ban, persze AA nélkül. AA-val pár játékban már belassul. De ilyen felbontáson nem is kell AA, úgyhogy enegm nemis nagyon izgat. GTX280 rocks !
-
válasz
Cyberpunk #10500 üzenetére
Tényleg nagyon jó érzés ez a "GTX világ", ha mondhatom így.
Nem vagyok észnél, bármit is indítok el, azt érzem, mintha a vga gondolkodna: nyomjad te kis köcsög, úgysem fogsz ki rajtam!
Őszintén szólva engem nem érdekel, hogy megjelenik egy új kártya és gyorsabb, mint a mostani. Ha ez hozza továbbra is ezt a teljesítményt, akkor öröm és bodottá!
félisten
válasz
losi73 #10509 üzenetére
Nálam is ugyanez volt a helyzet a Zotac-al. Először fixáltam 40%-ra, és csodálkoztam, hogy Warhead alatt szétesik a kép
Végig!! 105 fokon kiakadva ment a GPU (riva szerint). Olyan volt, mintha tüzet gyújtottak volna a házban, minden felforrósodott tőle
Legjobb auto-n hagyni, nekem is 80-85 volt úgy a max, amit tök korrekt érték.
Lauda: mert az általam használt játékoknál nem lehetett élsimítást elérni nvidia kártyákkal
-
válasz
Motion_Blur #10492 üzenetére
Ezen a monitoron 1280X1024.
De miért váltottál akkor?
-
Laraxior
titán
válasz
Cyberpunk #10511 üzenetére
hülyeség ez a beszívás dolog...több kompromisszum és ennyi..senki nem szív be semmit..erős kártya az...nem kell mindent maximumra venni és ennyi
Henk: Szerintem nem feltétlen jó választás az a TR HR...Nekem a G80as Ultrámon is az volt..de azonkívül hogy nem 2 hanem 3slotot foglalt és sokkal melegebbet csinált a házban sok hasznát nem vettem
szép is meg csicsás,meg halk is oké...de hogy nem hűvösebb ez tény.Max akkor ha valami bika szerverventivel használod,de akkor meg 4 slotot foglal el és ugyanott vagy mint a gyári hűtővel
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78 #10506 üzenetére
Na akkor lehet hogy én is beszívom a Full HD-s TV-vel
Na mindegy de tesztekben egész jól teljesít a 260-as (216sp) csak 2-3 fps lemaradás az alap 280-astól épp ezért vettem ezt mivel az a plusz egy néhány fps már nem nagyon éri meg azt az ár különbözetet, de majd meglátom karácsonyra lehet hogy jön a TV de az is lehet hogy várok januárig mivel azt rebesgetik hogy jó kis akciókat lehet majd akkor kifogni
-
losi73
senior tag
na sikerült belöni a rivatunert hogy lássam játék alatt is a höfokot, a ventit játék elött 100%-ra állitom igy a gta4 1920x1080 ban minden fulon,nem ment 85 fok fölé a giga gtx280-as
-
Henk
veterán
válasz
Motion_Blur #10498 üzenetére
Pont ma próbáltam a NFS-et és proci 3,6-on vga alapon 1680x1050 minden maxon de úgy,hogy a driverben is anisotropic 16x,texture filtering:high quality olyan 37-80 fps között de nagyon ingadozott,átlag 40-50.
Utána proci 4,2Ghz,vga 700/2300 olyan 55-60 fps de nem ingadozott csak minimálisan.
Crysis-al nem játszok egyszer elég volt végigvinni.
losi73: szerintem 100%-on nagyon sok a 90 fok.Bár nekem 260 van de 50%-os ventivel 70 fok alatt van game közben. -
Laraxior
titán
válasz
Beowulf_78 #10506 üzenetére
a második lehetőségnek inkább hagyjuk meg azt hogy megvárja amíg kijön a GTX260 GX2 GTX295 vagy mi lesz a neve..akkor ugyis esnek az árak...aztán vagy olyat vegyen vagy sima GTX260at...végülis egy árkategória
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TazLeacher #10496 üzenetére
1920-hoz még egy szavazat a 280-ra!
Nem éri meg a +20k többlet, de a 260 oda már kevéske, ill. csak komoly kompromisszumokkal lehet elég.
1680-ra viszont a legjobb választás a 260! Ehhez a felbontáshoz felesleges a 280.
Sajnos esetedben a +20k elengedhetetlen hogy normálisan tudj játszani 1920-ban.A másik lehetőséged.....veszel olcsóééér' egy 192SP-s 260-at akár használtan is, és ameddig nem jön ki az új 260 ami ugye dupla magos lesz (260 SLI), vagy az új 280, addig tolod kissebb felbbontásban, vagy kissebb részletességgel.
Eagl3: Vazze. Te értetted félre.
Te poént írtál..én vissza, amit te véresen komolyan vettél. Akkor mit értettem félre?
-
Eagl3
veterán
válasz
Beowulf_78 #10502 üzenetére
Igen, gyanítom félreértetted.
MOD: Bár így utólag belegondolva meg is lepett volna, ha valaki nem reagált volna rá hozzád hasonlóan.
-
Beowulf_78
addikt
Senki nem majmol semmit.
Az előző hsz-edre reagáltam. Félreértettem volna?Nem hinném.
Persze hogy nem lesznek sehol a mostaniak. Elmondanám hogy 7-8 hónap múlva is már komoly lemaradásban lesznek szvsz. Ennek tükrében, persze hogy csak vicc volt. Kár hogy nem értetted.