Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
Sziasztok!
Hallottatok valami érdekeset erről a Pali féle 280GTX ről? Elég olcsón vesztegetik most iPon nál , fulcsállom kicsit
Mivel ref. kari ezért sztem nem lehet vele gond , nade mégis túl olcsó... -
Brenyo
tag
Kiváncsi vagyok mennyivel lesz erősebb kis felbontásban , mint a 9800GTX+
Igazábol GTA IV miatt veszem , mert a mostanival beszaggatok néha (adatlapomon a konfig) és úgyhallottam teljesen procifüggő az a játék ...
Ennél erősebb procit meg már nemtudok venni AMD ből , úgyhogy maradtam a vga cserénél[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
válasz SSJPeter #11687 üzenetére
80 ból kapok ASUS 4870x2 TOP ot , ennyiért szvsz még fél év múlva sem fogok kapni... Ezért szemezek vele annyira.
Márkás , erősebb 2GPU-s ATI VS Noname 280GTX , ami pedig nagyon sokszor lassabb.
Meg bolti árat is nézve , ha esetleg megválnék tőle sokkal kevesebbet bukok rajta (ha bukok majd egyáltalán) -
Brenyo
tag
válasz Cyberpunk #11706 üzenetére
"ilyen kártyához már vétek 24"-os monitornál kisebbet választani."
Hát akkor azthiszem marhanagyot vétkezem így karácsony előtt , ugyanis 17" es TV vel tolom Már nagyon a szívemheznőtt a kép a képben funkciója miatt és egy másik tv tuneres monitor meg drága lenne Gondolkozom azon is , hogy veszek egy sima monitort ezt pedig berakom mellé és akkor még 2 monitoron is tudok játszani Kicsit el lesz dőlve a kép de sebaj -
Brenyo
tag
XFX 260GTX 216sp Black Edition ra mitmondtok?
4870x2 -t sajnos nem postázzák , fel kéne mennem érte bp re , arra pedig lusta vagyok
Ez az XFX kártya tuning nélkül hozza a 280GTX szintjét és 20ezret spórolok rajta palit 280 hoz képest !
666/1404/2300 on megy alapból és még van benne egy kis tuning! [Egy kis review]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest