Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Noshát ez úgy működik, hogy az nVidia kiad egy referenciadrivert időről időre. Ezek a Prohardveren találhatók is. Viszont az Asus is ad a kártyáihoz saját fejlesztésűt ez van az Asus honlapján. Mindegyik ugyanolyan jó, sebességben nem nagy az eltérés. Az Asusos driver kicsit szebb, meg talán okosabb, de nekem pl. nem ment vele az nvMax és a Rivatuner. Emiatt én az nVidia referenciát használom inkább. Abból is a 23.11-est, mert Gf2-höz az a leggyorsabb. (3dmark2000-ben kb 400 ponttal)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 32GS95UX-B 4K-UHD Gaming Oled Monitor
- Wacom DTH-2452 - Digitalizáló tábla 24"- Új ára 944.000Ft
- Dell S3225QS Monitor 120 Hz
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom DTH-2200, (Cintiq 22HD touch) - 21,5" Digitalizáló tábla- Full HDs - Több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi